Κοτόπουλο με κρούστα παρμεζάνας

Κοτόπουλο με κρούστα παρμεζάνας

Υλικά
1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
4 μισά στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα και πέτσα
4 κ. γλ. τριμμένη ξηρή ψίχα ψωμιού ή φρυγανιά

Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη μαγιονέζα με την παρμεζάνα και τοποθετήστε το κοτόπουλο σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Πασπαλίστε ομοιόμορφα με το μείγμα μαγιονέζας και γαρνίρετε με την ψίχα ψωμιού.

Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί καλά το κοτόπουλο.



 XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ