Σχίζας - Παναγιώταρου: Φώτο από το ταξίδι τους στην Τήνο

Σχίζας - Παναγιώταρου: Φώτο από το ταξίδι τους στην Τήνο

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το survivor all star, o Στάθης Σχίζας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας ότι βρίσκεται στην Τήνο.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Καλημέρα σε όλους, να σας έχει ο Θεός καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης από όλους σας, σας ευχαριστώ έναν-έναν προσωπικά. Η αποστασιοποίηση μου από την ημέρα που έχω επιστρέψει στην πατρίδα μας είναι προς σεβασμό στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος.

Η Ελλάδα μας πενθεί οικογένειες, το θεωρώ πολύ μικρό να ασχοληθούμε με ένα απλό παιχνίδι μπροστά σε αυτά που ζούμε.

Σε λίγες μέρες θα μιλήσω για τα πάντα και για όλους. Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά. Αυτό που χάθηκε στο παιχνίδι η ψυχική μας υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Τα λέμε σύντομα».

Και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσίευσε μία φωτογραφία από το προσκύνημά τους στην Τήνο και σχολίασε:
«Ναι ζω! Ναι είμαι καλά και σε ισχύει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας από τα διάφορα που έχω ακούσει! Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για το τεράστιο ενδιαφέρον και τα τόσα μηνύματα που έλαβα.

Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε μια απόσταση από τον κόσμο του Instagram και των social και να ζήσουμε για λίγο στον αληθινό κόσμο, στις αληθινές μας στιγμές με ανθρώπους που μας χρειάζονται και τους χρειαζόμαστε και εμείς! Η χώρα μας βιώνει δύσκολες στιγμές πένθους και αυτό προέχει. Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες». XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ