Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Δεν σου συγχωρούν ότι κάνεις επιτυχία χωρίς να έχεις κοιμηθεί με τα αφεντικά"

Βίκυ Χατζηβασιλείου: "Δεν σου συγχωρούν ότι κάνεις επιτυχία χωρίς να έχεις κοιμηθεί με τα αφεντικά"

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και μίλησε για όλα!

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον σκληρό κόσμο της τηλεόρασης και τις... «πισώπλατες μαχαιριές» που επικρατούν στον χώρο αλλά και την επιτυχία που δεν αναγνωρίστηκε.

«Σίγουρα έχω δεχθεί πισώπλατες μαχαιριές όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο. Υπάρχει κανείς που δεν έχει δεχθεί; Εννοείται, βέβαια. Μα ο χώρος μας είναι ένας χώρος αρκετά τοξικός και νομίζω πως οι μαχαιριές είναι καθημερινότητα», είπε στην αρχή η παρουσιάστρια.

«Στον δικό μας χώρο είναι πιο άγρια η κατάσταση, δεν είναι μόνο τα φώτα. Γιατί δεν μπορεί ο άλλος να σου συγχωρήσει ότι κάνεις επιτυχία χωρίς να έχεις ούτε κοιμηθεί με τα αφεντικά ούτε γλύψει κανέναν ούτε κάνοντας φατρίες μέσα στο κανάλι. Δεν στο συγχωρούν εύκολα αυτό, Θέμη.

Εγώ ήμουν ένας άνθρωπος που έκανα τη δουλειά μου, την έκανα με αυτή την επιτυχία την καταγεγραμμένη όπως έχει πει η ιστορία και γυρνούσα στην οικογένεια μου.

Δεν είχα ποτέ καμία εμπλοκή – διαπλοκή με κανένα ζητούμενο από αυτά που προανέφερα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Αυτό δεν στο συγχωρούν εύκολα. Δεν το σκέφτομαι όμως καν, δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με αυτό. Βάζω τον χρόνο μου και την ενέργεια μου σε πιο ουσιαστικά πράγματα. Κάνω delete κατευθείαν.

Εντάξει, μέχρι που οι μαχαιριές γίνονται τόσο πολλές που βλέπεις μια αιμορραγία να σε εξουθενώνει και λες «φτάνει, μέχρι εδώ, φεύγω». Θέλω πάνω απ’ όλα να είμαι υγιής», τόνισε στο τέλος η Βίκυ Χατζηβασιλείου. XX
back to top

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ