Έξυπνα δώρα που μπορείτε να βρείτε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Είτε αναζητάτε δώρο για κάποιον φίλο σας, κάποιον συνεργάτη σας, για το παιδί σας ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση υπάρχει ένα μέρος που έχει τις κατάλληλες προτάσεις για εσάς, το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας!

Ακόμη και αν δεν σας φαίνεται η ιδανική λύση και στο νου σας είχατε να αναζητήσετε δώρο στα πολυκαταστήματα, μέσα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς κρύβονται πραγματικά μικροί θησαυροί που μπορούν να εντυπωσιάσουν κάθε παραλήπτη. Δείτε παρακάτω τις κυριότερες κατηγορίες δώρων που μπορείτε να ανακαλύψετε στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς και κάντε τα πιο όμορφα δώρα!

  • Εταιρικό δώρο

Στο βιβλιοπωλείο μπορείτε να βρείτε μέχρι και εταιρικά δώρα. Ένας καλός τρόπος να δείξετε στους συναδέλφους σας το ενδιαφέρον σας προς αυτούς είναι ένα μικρό δωράκι. Δεν υπάρχει λοιπόν κάτι καλύτερο από το να τους δωρίσετε ένα καλάθι με δώρα. Μέσα στο καλάθι σας μπορείτε να προσθέσετε ένα ημερολόγιο της ερχόμενης χρονιάς, κάποιο σημειωματάριο, ένα γούρι, μερικά λουλούδια, ένα στυλό με το λογότυπο της εταιρίας σας ή οτιδήποτε άλλο εσείς επιθυμείτε. Ένα καλάθι είναι αναμφισβήτητα το gotomove αν αναζητάτε το ιδανικό εταιρικό δώρο.

  • Παιδικό δώρο

Ένα βιβλιοπωλείο είναι γεμάτο παιδικά δώρα. Ένα παζλ, ένα επιτραπέζιο, μια κούκλα, μικρά αμαξάκια, ρομπότ, παιχνίδια συναρμολόγησης υπάρχουν όλα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας και μπορούν να γίνουν δώρο σε κάθε παιδάκι.  Μπορείτε επίσης να βρείτε δώρα που προορίζονται για μωράκια π.χ. ένα γούνινο αρκουδάκι, ένα μουσικό βιβλίο ή ξύλινα κυβάκια.

  • Δώρο για επίσημες περιστάσεις

Αν θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε μια πιο επίσημη περίσταση στο βιβλιοπωλείο μπορείτε να βρείτε διάφορες ευχητήριες κάρτες πάνω στις οποίες μπορείτε να γράψετε τη δική σας ευχή. Μπορείτε να βρείτε κάρτα για γάμο, για βάφτιση ή απλές μοντέρνες καρτούλες για να αναγράψετε ότι επιθυμείτε εσείς. Μέσα στο φάκελο μπορείτε να τοποθετήσετε αν επιθυμείτε κάποιο χρηματικό ποσό ή να το συνοδεύσετε μαζί με κάποιο άλλο δώρο το οποίο θέλετε να κάνετε. Ένα γούρι επίσης είναι ένα έξυπνο δώρο αν πηγαίνετε σε κάποια επίσκεψη ή εγκαίνια μαγαζιού και μπορείτε να τα βρείτε σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων.

  • Δώρο για κάποιον φίλο

Ένα δώρο που θα εκτιμήσει αναμφισβήτητα κάθε φίλος σας είναι ένα βιβλίο. Μπορούμε εύκολα να βρούμε ένα βιβλίο που να σχετίζεται με τα ενδιαφέροντα του φίλου μας και να του το δωρίσουμε. Ένα άλλο δώρο που μπορείτε να βρείτε μέσα στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας είναι ένας χαρτοφύλακας. Μπορείτε να δωρίσετε στο φίλο σας ένα χαρτοφύλακα ο οποίος θα του φανεί απόλυτα χρήσιμος εάν δουλεύει σε κάποιο γραφείο. Μια εναλλακτική του χαρτοφύλακα είναι και το backpackμε θήκη γιαlaptop.

Αν έχετε δωρίσει ήδη κάτι τέτοιο ή ψάχνετε κάτι διαφορετικό μπορείτε να αγοράσετε μια κούπα την οποία ύστερα να εξατομικεύσετε βάζοντας ή γράφοντας πάνω της οτιδήποτε επιθυμείτε π.χ. μια φωτογραφία με τον φίλο σας.