Έπιπλα για ένα υπνοδωμάτιο λειτουργικό και καλαίσθητο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Τα έπιπλα υπνοδωματίου κι όχι μόνο, που θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σας λύσουν τα χέρια βρίσκονται στο Welhome! Έπιπλα και μικροέπιπλα μοντέρνα, vintage ή κλασικά, μεταλλικά, ξύλινα και άλλα πολλά, σας περιμένουν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Εκτός από τα κρεβάτια και τα στρώματα εξαιρετικής ποιότητας, θα βρείτε, επίσης, καλαίσθητα κομοδίνα, ντουλάπες, πολυθρόνες και συρταριέρες, που θα αναδείξουν την αισθητική και θα εξασφαλίσουν την εργονομία! Εξερευνήστε, λοιπόν, τη συλλογή και επιλέξτε εκείνα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και το γούστο σας!

Συρταριέρα με βαθιά συρτάρια για άμεση εξοικονόμηση χώρου!

Μια συρταριέρα με βαθιά συρτάρια, είναι ιδανική για κάθε υπνοδωμάτιο. Ψηλή ή χαμηλή, μικρή ή μεγάλη, θα συμβάλει σημαντικά στην οργάνωση των ρούχων και των λευκών ειδών σας. Στο Welhome θα βρείτε συρταριέρες υπνοδωματίου, σε λευκό, γκρι, μαύρο ή άλλο χρώμα, που θα απογειώσουν την αισθητική της κρεβατοκάμαράς σας!

Επωφεληθείτε, λοιπόν, από τις μεγάλες προσφορές και αποκτήστε τη μοντέρνα ή κλασική συρταριέρα που καιρό αναζητάτε!

Ντουλάπες υπνοδωματίου, γεμάτες… κομψότητα!

Ντουλάπες υπνοδωματίου συρόμενες ή ανοιχτές, με καθρέφτη ή χωρίς, σας περιμένουν για να διακοσμήσουν ιδανικά την κρεβατοκάμαρά σας, εξοικονομώντας σας παράλληλα πολύτιμο χώρο, για να αποθηκεύσετε ρούχα, σεντόνια, πετσέτες, κουβέρτες κ.λπ.

Επιλέξτε τη δική σας μονόφυλλη, δίφυλλη, τρίφυλλη ή τετράφυλλη ντουλάπα κρεβατοκάμαρας, με χώρο για κρέμασμα ρούχων, συρτάρια και ράφια και απολαύστε… άνεση!

Πολυθρόνα υπνοδωματίου για απόλυτη χαλάρωση!

 Μια πολυθρόνα υπνοδωματίου μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αισθητική της κρεβατοκάμαράς σας και στο Welhome μπορείτε να βρείτε μοντέρνες μπερζέρες σε μεγάλη ποικιλία και εξαιρετικές προσφορές. Με ψηλή πλάτη σετ με υποπόδιο, κουνιστή ή σε στυλ καρέκλας, με ανάκληση, από βελούδο ή δερματίνη, η πολυθρόνα δωματίου, θα απογειώσει την άνεση και την αισθητική του χώρου σας!

Επισκεφθείτε το welhome.gr, περιηγηθείτε στην online συλλογή και αποκτήστε την πιο αναπαυτική πολυθρόνα που είχατε ποτέ!XX