Έρχεται ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας βλέπουν οι μετεωρολόγοι τα επόμενα 24ωρα ενώ χιόνια που δεν αποκλείεται να κατέβουν και αρκετά χαμηλά θα πέσουν το βράδυ του Σαββάτου. Ο καιρός επιδεινώνεται με σφοδρούς ανέμους να πλήττουν πολλές περιοχές της χώρας.

Όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος κ. Σάκης Αρναούτογλου σε σχετική του δημοσίευση στο Facebook, σφοδροί άνεμοι θα επικρατήσουν και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας αρχικά νοτιάδες και την Κυριακή βοριάδες με μια μικρή διαφορά από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

«Οι μέγιστες εντάσεις θα σημειωθούν χοντρικά από το Σάββατο το απόγευμα, κυρίως τη νύχτα του Σαββάτου προς την Κυριακή και τις πρωινές ώρες της Κυριακής καθώς θα πέσουν στη συνέχεια.

Οι πρόσκαιρες χιονοπτώσεις την νύχτα του ερχόμενου Σαββάτου στα βόρεια δεν αποκλείεται να κατέβουν και σχετικά αρκετά χαμηλά (ακόμα και στα γύρω ορεινά της Θεσσαλονίκης και αυτά της Χαλκιδικής) ενώ με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, πιο αξιόλογη από πλευράς χιονοπτώσεων σε περιοχές ορεινές της βόρειας Ελλάδας, δείχνει να είναι η νέα επιδείνωση του καιρού την Τρίτη 28 Νοεμβρίου», εξηγεί ο κ. Αρναούτογλου.

Μαρουσάκης: Αρκετό κρύο με χιόνια στα βουνά θα μας έρθει από Σάββατο βράδυ
“Επιμένει ο άστατος φθινοπωρινός καιρός και τις επόμενες ημέρες”, τονίζει σε ανάρτησή του ο μετεωρολόγος του Open κ. Κλέαρχος Μαρουσάκης.

“Αρκετό κρύο με χιόνια στα βουνά θα μας έρθει από Σάββατο βράδυ και από βορρά προς νότο συνοδεία πολύ θυελλωδών βοριάδων”, συμπληρώνει.xx