Αίθριος ο καιρός της Παρασκευής

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Αίθριος γενικά καιρός με νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια, τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά και άνεμοι έως 4-5 μποφόρ αναμένονται σήμερα. Ειδικότερα, σήμερα Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -4 έως 15, στην Ήπειρο από 0 έως 15-16, στη Θεσσαλία από 0 έως 14-15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 18, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 16 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 18-19 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά δυτικοί-βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ και σταδιακή εξάσθένηση έως τις απογευματινές ώρες, ενώ από τις βραδινές ώρες αναμένεται στροφή των ανέμων σε νότιους με εντάσεις έως 3-4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ με τάση ενίσχυσης από τις βραδινές ώρες προς τις πρωινές ώρες του Σαββάτου.xx