Αγρότες μετά τη συνάντηση με Μητσοτάκη: “Στα μπλόκα οι τελικές μας αποφάσεις”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Στα μπλόκα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις των αγροτών μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου.

“Μόνοι αρμόδιοι να αποφασίσουν είναι οι ίδιοι οι αγρότες“, δήλωσαν μέλη της 15μελούς επιτροπής μετά το πέρας της συνάντησης με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας ότι οι τελικές αποφάσεις για το αν θα σταματήσουν ή όχι τις κινητοποιήσεις, θα παρθούν στα μπλόκα.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, οι αγρότες υπογράμμισαν πως “μέχρι αύριο θα ξέρουμε πολύ καλύτερα τι θα γίνει“, τονίζοντας ότι σε μία διαπραγμάτευση “πάντα κάτι κερδίζεις, εμείς όμως δεν έχουμε περιθώριο να χάσουμε”, κάνοντας ωστόσο λόγο για έναν εποικοδομητικό και ουσιαστικό διάλογο.

“Εμείς θα πάμε στα μπλόκα μας, θα ενημερώσουμε τους συναδέλφους σε όλη την Ελλάδα για ό,τι συζητήθηκε σήμερα, θα πάρουμε τις αποφάσεις στα μπλόκα μας.

Πιστεύουμε ότι ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί, να δυναμώσουν κι άλλο τα μπλόκα για να ικανοποιηθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό τα αιτήματα επιβίωσης που έχει προβάλει το αγροτικό κίνημα της χώρας όλες αυτές τις μέρες”, δήλωσε ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος Πανελλήνιας Επιτροπής μπλόκων, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει ικανοποιηθεί το σύνολο των αιτημάτων μας.xx