Αλεξανδρούπολη: Περιπέτεια για θύμα ενδοοικογενειακής βίας -Της έκανε μήνυση ο άντρας της και συνελήφθη!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με μια απίστευτη τροπή έρχεται στο φως ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρα της Γυναίκας.

Η καταγγελία
Όπως ανέφερε η παθούσα στο Mega, επί έντεκα συναπτά έτη έπεφτε θύμα κακοποίησης από τον ίδιο τον σύζυγό της!

Η παθούσα, μετά από όσα εφιαλτικά είχε περάσει, θέλησε να φύγει από τον γάμο της και χωρίσει τον νταή άντρα της.

Πριν ακόμα εκδοθεί το διαζύγιο, η ίδια αποφάσισε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να προστατεύσει τον εαυτό της και τα δύο ανήλικα παιδιά της, 6 και 10 ετών αντίστοιχα.

Ο σύζυγός της, όμως, ο οποίος δεν είδε με καλό μάτι την αποχώρηση από την οικογενειακή εστία θέλησε να πάρει εκδίκηση και κατέθεσε μήνυση γιατί όπως ισχυρίστηκε η ίδια δεν τηρεί τους όρους των μέτρων καθώς δεν τον άφηνε να βλέπει τα παιδιά του.

Η σύλληψη
Η γυναίκα έζησε μια πρωτοφανή κατάσταση καθώς αστυνομικοί ήρθαν στο χώρο εργασίας της για να της περάσουν χειροπέδες!

«Μου λένε πρέπει να έρθεις μαζί μας στο αστυνομικό τμήμα, σας έχει κάνει μήνυση ότι δεν τηρείτε τα μέτρα. Τα παιδιά μου δεν τον θέλουν, για ποιον λόγο να πάω εγώ στο τμήμα. Μου είπαν πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία. Λέω “είμαστε στον χώρο εργασίας μου, είναι δυνατόν;” Ρεζιλεύτηκα μπροστά σε πελάτες, υπαλλήλους, ήρθαν δύο αστυνομικοί και με πήραν με το περιπολικό».

Και συνεχίζει: «Πήγαμε στο τμήμα, μου πήραν κατάθεση, μετά μου είπαν να μου πάρουν δακτυλικά αποτυπώματα. Μόνο δακτυλικά αποτυπώματα δεν ήταν. Φωτογραφίες μου έβγαζαν, εγώ έκλαιγα και μου έλεγαν “μην κλαίτε δε θα βγει ωραία η φωτογραφία”».

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η δικηγόρος του θύματος, Κωνσταντίνα Καϊταλίδου «η απόφαση ασφαλιστικών μέτρων αφορά τη διατροφή, δεν έχει ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει».

Και συνεχίζει: «Από την στιγμή που υπάρχει απόφαση ασφαλιστικών μέτρων που καθορίζει την επικοινωνία του πατέρα με τα ανήλικα τέκνα… το ζήτησε προφανώς ο πατέρας να συλληφθεί η μητέρα. Η μητέρα κατηγορείται ότι αρνείται να εφαρμόσει μια δικαστική απόφαση ενώ αυτό δεν ισχύει, δεν επηρεάζει τα παιδιά αρνητικά στο να μη δουν τον πατέρα τους».

Η βίαιη συμπεριφορά
Σχετικά με την βίαιη συμπεριφορά του άντρας της η γυναίκα λέει πως πάντα ήταν έτσι.

Και προσθέτει:

«Αυτός μας χτύπησε και τα παιδιά μου τον φοβούνται, εγώ πρέπει να τα περάσω αυτά τα δεινά; Πριν από έναν χρόνο, παραμονή Καθαράς Δευτέρας, όταν γύρισα από τη δουλειά τον βλέπω μεθυσμένο. Είπα να χωρίσουμε. Ξεκίνησε να με βρίζει μπροστά στα παιδιά, πήρε μια ομπρέλα και την έσπασε στην πλάτη μου, τα παιδιά έκλαιγαν, ο γιος μου έλεγε “σταμάτα”. Πήγα έκανα μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. Τα παιδιά τον φοβούνται, είπαν ότι δε θέλουν να τον βλέπουν».xx