Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης του δωρεάν τετράμηνου προγράμματος mentoring

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του δωρεάν τετράμηνου προγράμματος mentoring για γυναίκες επιχειρηματίες – μέλη του Επιμελητηρίουκαι της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας τουΦορέα, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου εκδήλωση απονομής των βεβαιώσεων παρακολούθησης του προγράμματος στις συμμετέχουσες. Παράλληλα, διεξήχθη το βιωματικό εργαστήριο «Διαχείριση Συγκρούσεων» με τον Ευάγγελο Σιδέρη, Life and Business Coach, στο οποίο οι συμμετέχουσες εκπαιδεύτηκαν σε τρόπους να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις συγκρούσεις και να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που αυτές παρουσιάζουν, μέσα από μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εισήγηση, πρακτικά tips και ασκήσεις.

To πρόγραμμα προσέφερε το Επιμελητήριο Λάρισας και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου, με φορέα υλοποίησης το Ινστιτούτο Πρόληψης και Ανάπτυξης – IPD και διήρκησε από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο 2023.

Μετά το τέλος του workshop ακολούθησε παρουσίαση των αποτελεσμάτων του έργου PAPA (Promotingwork-lifebalancetoprofessionalmaleparentsorsingleparents and carers) που χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το πρόγραμμα Erasmus+ με συντονιστή το IPD, στα πλαίσια του οποίου συνδιοργανώθηκε με το Επιμελητήριο Λάρισας και την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου τον περασμένο Ιούλιο δωρεάν δράση ενδυνάμωσης και ευεξίας για άνδρες γονείς.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, οι συμμετέχοντες ενημερωθήκαν για τεχνικές εξισορρόπησης οικογενειακής – επαγγελματικής ζωής και είχαν την ευκαιρία να μεταφορτώσουν τον δωρεάν Οδηγό – Εργαλειοθήκη του έργου.



xx