Βόλος: Ιδιοκτήτρια κατέβασε το ρεύμα και πέταξε στον δρόμο ενοικιάστρια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Ούτε 40 ημέρες δεν κράτησε η παραμονή μιας καθαρίστριας σε γκαρσονιέρα περιφερειακά του Βόλου, την οποία νοίκιασε από 53χρονη γυναίκα, όταν η ιδιοκτήτρια μπήκε με το έτσι θέλω μέσα στο σπίτι, της έκλεισε τον γενικό παροχής ρεύματος και την πέταξε έξω.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newsbeast.gr, χθες στο Μονομελές Πρωτοδικείο εκδικάστηκε η υπόθεση, καθώς η γυναίκα κατέθεσε μήνυση.

Η ενοικιάστρια έδωσε 300 ευρώ προκαταβολή για να κατοικήσει, αλλά δεν έκανε ηλεκτρονική αποδοχή του συμβολαίου και δεν κίνησε τις διαδικασίες για να μεταφέρει στο όνομα της την παροχή ρεύματος.

Η ιδιοκτήτρια, δεν ανέχτηκε σύμφωνα με την απολογία της, αυτή τη συμπεριφορά και τον Φεβρουάριο του 2021, εμφανίζεται ένα βράδυ στο σπίτι, κλείνει τον κεντρικό παροχής ρεύματος και με δικό της κλειδί εισβάλλει στη γκαρσονιέρα.

Προκαλώντας φασαρία μέσα στο σκοτάδι, την πέταξε έξω από το σπίτι. Η 50χρονη κλειδώθηκε έξω από το σπίτι και αναζητούσε σπίτι για να μείνει, ενώ σε όλη την πόλη του Βόλου λειτουργούσε μόνο ένα ξενοδοχείο.

Η ιδιοκτήτρια την πέταξε έξω μόνο με τα ρούχα που φορούσε και την τσάντα της, ενώ την επόμενη ημέρα άλλαξε και κλειδαριά, χωρίς να μπορεί η γυναίκα να πάρει τα υπάρχοντά της.

Το δικαστήριο, σύμφωνα με το gegonotanews, καταδίκασε την ιδιοκτήτρια σε 4 μήνες με αναστολή και τον εισαγγελέα να επισημαίνει πως ήταν τυχερή που η ενοικιάστρια δεν κατήγγειλε ψευδώς πως μέσα στο σπίτι είχε χρήματα τα οποία κλάπηκαν, ώστε να χρειαστεί να πουλήσει το ακίνητο για να την ξεχρεώσει…xx