Βόλος: 40χρονος κλωτσούσε και απειλούσε τη σύζυγό του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Στους διαδρόμους της παιδιατρικής κλινικής του Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε ο «πόλεμος» ενός ζευγαριού, προχθές το βράδυ. Η μητέρα, η οποία έχει την επιμέλεια του παιδιού τους, πήγε την 13χρονη κόρη τους στο Νοσοκομείο, μετά από αδιαθεσία. Ωστόσο, όταν εμφανίστηκε στην Παιδιατρική ο πατέρας, εναντίον του οποίου έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να μην την πλησιάζει, ξεκίνησε ο κακός χαμός.

Ο 40χρονος τής έριξε ευθύνες για τη μη ενημέρωσή του για την ασθένεια του παιδιού και, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, την απείλησε «να τη σκοτώσει και να την κάψει», ενώ την κλώτσησε.

Επικράτησε μέσα στην κλινική πανδαιμόνιο και κλήθηκαν οι υπάλληλοι της εταιρείας σεκιούριτι από την είσοδο του Νοσοκομείου, για να τον απομακρύνουν.

Εκείνος δεν αποχωρούσε και η μητέρα κάλεσε την αστυνομία όπου τον κατήγγειλε για επίθεση, απειλή, εξύβριση και παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων, σύμφωνα με το magnesianews και το newsbeast.gr.

Γιατροί και νοσηλεύτριες καλούσαν τον πατέρα να ηρεμήσει και να φύγει, εκείνος όμως συνέχιζε να προκαλεί φασαρία και όταν εμφανίστηκε η αστυνομία συνελήφθη και πέρασε το βράδυ του στο κρατητήριο.

Χθες οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο όπου ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί σήμερα. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι που θα δικαστεί παραμένει κρατούμενος, όπως αποφάσισε το δικαστήριο.xx