Για βέλτιστη διαχείριση των οικονομικών πόρων!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Λογιστικά γραφεία στην Αθήνα υπάρχουν πολλά. Είναι, όμως, όλα άξια εμπιστοσύνης; Παρέχουν με αξιοπιστία και ασφάλεια τις υπηρεσίες που θέλετε; Είναι συνεπή στις προθεσμίες τους; Εάν δεν έχετε βρει ακόμα το κατάλληλο για εσάς λογιστικό γραφείο, απευθυνθείτε στο BOTAXIS, που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ο αξιόπιστος συνεργάτης που χρειάζεστε για λογιστικές – φοροτεχνικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Ποιες υπηρεσίες παρέχει το λογιστικό – φοροτεχνικό γραφείο BOTAXIS;

Τα λογιστικά γραφεία παρέχουν συνήθως λογιστικές-φοροτεχνικές υπηρεσίες. Το γραφείο BOTAXIS όμως, εκτός από λογιστικές υπηρεσίες για πολίτες, ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις, παρέχει, επίσης, ασφαλιστικές υπηρεσίες για κάθε σας ανάγκη, για την οικογένεια, το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Φορολογικές δηλώσεις, συμβάσεις, ρυθμίσεις, παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών για κατοίκους Ελλάδας και εξωτερικού, ενάρξεις, τήρηση βιβλίων, μισθοδοσίες, ρυθμίσεις φορολογικών και ασφαλιστικών χρεών, έκδοση και υποβολή ΦΠΑ για ελεύθερους επαγγελματίες, συγχωνεύσεις επιχειρήσεων, τήρηση βιβλίων απλογραφικών και διπλογραφικών, μισθοδοσίες, έκδοση υποβολή ΦΜΥΗ & ΦΕΕ, ρυθμίσεις φορολογικών και ασφαλιστικών χρεών και φοροτεχνικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που αναλαμβάνει με επαγγελματικό στο λογιστικό γραφείο BOTAXIS στην Αθήνα.

Γιατί να το επιλέξετε;

Το λογιστικό γραφείο BOTAXIS, είναι ένα από τα καλύτερα λογιστικά γραφεία στην Αθήνα. Είναι σε θέση να σας υποστηρίξει σε όλα τα φορολογικά σας ζητήματα με συνέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Είναι το γραφείο που πλαισιώνεται από μια έμπειρη κι εξειδικευμένη ομάδα, ικανή να  παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, με στόχο τη σωστή οργάνωση και την πλήρη λογιστική, φοροτεχνική και ασφαλιστική σας κάλυψη. Επισκεφθείτε, λοιπόν, το botaxis.gr, ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες και εμπιστευθείτε τα οικονομικά σας στα πιο έμπειρα χέρια!XX