Για σένα που αγαπάς τα τηγανητά!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Οι φριτέζες αέρος θα σε κάνουν να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τα τηγανητά κι αυτό γιατί, θα γεύεσαι τηγανητά πεντανόστιμα, άκρως απολαυστικά και κυρίως υγιεινά, χωρίς ενοχές! Χάρη στα airfryer, το τηγάνισμα χωρίς λάδι, θα γίνει η νέα σου συνήθεια, που θα μείνει για καιρό!

Αντίο… περιττές θερμίδες!

Οι φριτέζες αέρος σού χαρίζουν νοστιμιά χωρίς περιττές θερμίδες. Εάν έως τώρα απέφευγες τα τηγανητά λόγω των αυξημένων λιπαρών και θερμίδων, τώρα δεν έχεις κανένα λόγο να το κάνεις. Επισκέψου το satrkstores.gr, εξερεύνησε τη μεγάλη συλλογή σε airfryerκαι απόλαυσε τηγάνισμα χωρίς λάδι.

Η ταχεία ανακύκλωση θερμού αέρα είναι το μυστικό!

Οι φριτέζες αέρος βασίζουν την επιτυχία τους στην ταχεία ανακύκλωση θερμού αέρα. Πιο συγκεκριμένα, ο αέρας μεταφέρεται σε όλες τις κατευθύνσεις, γεγονός που εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο των τροφίμων. Δοκίμασε κι εσύ το airfryerκαι απόλαυσε πιάτα ακαταμάχητα, τραγανά στο εξωτερικό και ζουμερά και αφράτα στο εσωτερικό. Τηγανητές πατάτες, λαχανικά, κοτόπουλο, γαρίδες και ό,τι άλλο λαχταράς, αποκτά γεύση τηγανητού, με… τηγάνισμα χωρίς λάδι!

Κέρδισε σε γεύση και… οικονομία!

Οι φριτέζες αέρος με ισχύ 1000-1800Watt εξασφαλίζουν νοστιμιά και συγχρόνως οικονομία στο μαγείρεμα, καθώς καταναλώνουν 30%-60% λιγότερη ενέργεια από τον φούρνο, ψήνουν πολύ πιο γρήγορα λόγω του μικρότερου χώρου, δεν απαιτούν χρόνο για προθέρμανση και χρειάζονται ελάχιστο ή και καθόλου λάδι. Επομένως, τηγάνισμα χωρίς λάδι με airfryer σού εξοικονομεί χρήματα! Επισκέψου, λοιπόν, το starkstores.gr, εξερεύνησε τη συλλογή με τις επώνυμες αεροφριτέζες, επωφελήσου από τις απίθανες τιμές και απόκτησε με ένα clickτη φριτέζα αέρος που ικανοποιεί τις ανάγκες σου!XX