Γλυφάδα – ναυτιλιακή: Δύο όπλα είχε ο δράστης -Τι είπε πριν το μακελειό

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Δύο όπλα είχε στην κατοχή του ο 70χρονος άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος το πρωί της Δευτέρας (12/02) εισέβαλε σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και αφού πυροβόλησε και σκότωσε τρία άτομα, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ο 70χρονος, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν ως επιστάτης στο σπίτι της ιδιοκτήτριας της ναυτιλιακής Μαρίας Καρνέση, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα, πήγε στα γραφεία της εταιρείας επί της οδού Αρτεμισίου και Φλέμινγκ με μία καραμπίνα, ενώ ένα περίστροφο βρέθηκε στο αυτοκίνητό του.

Η εκδίκηση όπως όλα δείχνουν ήταν το κίνητρό του, καθώς ανεβαίνοντας στα γραφεία της εταιρείας, συνάντησε εργαζόμενο και του είπε “τώρα θα δεις τι θα γίνει, θα τους σκοτώσω όλους και θα αυτοκτονήσω“.

Ο 70χρονος εργαζόταν πάνω από 30 χρόνια στην οικογένεια της Μαρίας Καρνέση, η οποία φέρεται να μην διατηρούσε το τελευταίο διάστημα και τις καλύτερες σχέσεις με τον αδερφό της, Σπύρο Καρνέση, και τα τελευταία χρόνια πρόσεχε τη μητέρα τους.

Η Μαρία Καρνέση θέλοντας να πάει κόντρα στον αδερφό της, μεγαλομέτοχο της εταιρείας, φέρεται να απέλυσε εργαζόμενους της ναυτιλιακής, μεταξύ των οποίων και τον Αιγύπτιο.xx