Δύο νέες αντιδημαρχίες Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και Παιδικών Σταθμών στον Δήμο Φαρσάλων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Τη σύσταση δύο νέων αντιδημαρχιών στον Δήμο Φαρσάλων, μετά την κατάργηση των νομικών προσώπων, αποφάσισε ο Δήμαρχος κ. Μάκης Εσκίογλου. Πρόκειται για την αντιδημαρχία Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης και την αντιδημαρχία  Παιδικών Σταθμών.

Σε ότι αφορά τα πρόσωπα, με απόφασή του, ο Δήμαρχος Φαρσάλων ορίζει τον κ. Αθανάσιο Γεροβασίλη του Γεωργίου Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο και του μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Την εποπτεία και ευθύνη των υπηρεσιών κοινωνικής προστασίας & αλληλεγγύης. Την εποπτεία και ευθύνη των δράσεων κοινωνικής προστασίας & αλληλεγγύης.

Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού – ΚΔΑΠ Φαρσάλων (ΚΔΑΠ1), ΚΔΑΠΒασιλί (ΚΔΑΠ2), ΚΔΑΠ Σταυρού (ΚΔΑΠ3), ΚΔΑΠΡευματιάς (ΚΔΑΠ4).

Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Κέντρου Κοινότητας και Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας.

Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας των υπηρεσιών Υγειονομικής και Κοινωνικής Υπηρεσίας – ΚΑΠΗ – Προγραμμάτων Φροντίδας Τρίτης Ηλικίας – Γενικών Προγραμμάτων Κοινωνικής Προστασίας και Προγραμμάτων για Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες.

Την αρμοδιότητα να διεκπεραιώνει ειδικά θέματα που θα ανατίθενται σε αυτόν εκ μέρους του Δημάρχου.

Επίσης, ορίζει ως Αντιδήμαρχο του Δήμου Φαρσάλων την κ. Χρυσούλα Φούφα του Στεργίου καθ’ ύλην Αντιδήμαρχο Παιδικών Σταθμών και της μεταβιβάζει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Α΄ Παιδικού Σταθμού.

Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Β΄ Παιδικού Σταθμού.

Την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Το πάρκο της Χαράς» (Ρευματιά Φαρσάλων).

Την αρμοδιότητα να διεκπεραιώνει ειδικά θέματα που θα ανατίθενται σε αυτήν εκ μέρους του Δημάρχου.xx