Εκθαμβωτικά Νύχια Για Κάθε Περίσταση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Κάθε γυναίκα έχει το δικό της μοναδικό στυλ και τις προτιμήσεις της αναφορικά με το μανικιούρ. Με τη βοήθεια, όμως, των μεγαλύτερων brandsτου χώρου, όποιο αποτέλεσμα και αν έχετε στο μυαλό σας μπορεί να γίνει πράξη.

Η InBeautyLandδιαθέτει την πιο πλούσια και ενημερωμένη συλλογή επώνυμων βερνικιών νυχιού και απαραίτητου εξοπλισμού, που αναδεικνύουν την εμπειρία και το ταλέντο κάθε επαγγελματία!

Ημιμόνιμα βερνίκια Semilac για μοναδικό αποτέλεσμα

 

Semilac ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών 442 Trick Or Pink, 7ml.

Με τα Semilac ημιμόνιμα βερνίκια κάθε επαγγελματίας μανικιουρίστα αισθάνεται ασφάλεια και σιγουριά για το αποτέλεσμα που θα πετύχει. Η πλούσια γκάμα βερνικιών για ημιμόνιμο από όλη τη χρωματική παλέτα σε φανταστικές τιμές, η διάρκεια 4 και πλέον εβδομάδων και η εύκολη αφαίρεση είναι μόλις μερικά από τα πλεονεκτήματα του brand που δεν περνούν απαρατήρητα.

Thuya μανό σε in fashion αποχρώσεις

Thuya απλό βερνίκι νυχιών Deluxe 80 SafariKenya

 Τα Thuya μανό με το εργονομικό πινέλο τους, που διευκολύνει το άπλωμα, και την εξαιρετική τους αντοχή κατατάσσονται ανάμεσα στα βερνίκια νυχιών που κάθε επαγγελματίας και μη πρέπει να έχει στη συλλογή της. Σε υπέροχες αποχρώσεις για κάθε γούστο και εποχή, τα βερνίκια της αγαπημένης εταιρείας θα σας εξασφαλίσουν ένα υπέροχο μανικιούρ. 

Προϊόντα Canni για ολοκληρωμένο αποτέλεσμα

Canni Stamping Plate N05 (12cm X 6cm).

 

Τα ημιμόνιμα μανό Canni δεν λείπουν από κανένα επαγγελματικό βαλιτσάκι, καθώς πρόκειται για τα πλέον ποιοτικάκαιανθεκτικά βερνίκια. Κάθε μανικιούρ απογειώνεται, όταν για τη δημιουργία του χρησιμοποιείται ο εξοπλισμός του topbrand. Από το βερνίκι μέχρι τα πινέλα, τους μαγνήτες, τα stampsκαι όλα τα προϊόντα του, κάθε Canni προϊόν σχεδιάστηκε για να ξεχωρίσει ανάμεσα στα επαγγελματικά mani – pedi προϊόντα και τα κατάφερε.

Περιηγηθείτε στο inbeautyland.gr και ανακαλύψτε προϊόντα περιποίησης νυχιών, που θα απογειώσουν τη δουλειά σας.xx