Εμπιστευθείτε την εξυγίανση του χώρου σας στους ειδικούς!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Η απεντόμωση είναι απαραίτητη, εφόσον θέλετε να διατηρείτε τον οικιακό ή επαγγελματικό σας χώρο απαλλαγμένο από κάθε είδους ενοχλητικά έντομα, τα οποία μεταδίδουν ασθένειες τόσο σε ανθρώπους όσο και σε φυτά. Οι απεντομώσεις περιλαμβάνουν τη χρήση χημικών προϊόντων, όπως για παράδειγμα εντομοκτόνων, όμως πραγματοποιούνται επίσης και με μη χημικές μεθόδους, όπως η χρήση παγίδων.

Εάν θέλετε, λοιπόν, να απαλλαγείτε από κοριούς, σκουλήκια, σκόρους, κατσαρίδες, ακρίδες, μυρμήγκια και μύγες, που εμφανίζονται στον χώρο του σπιτιού, του γραφείου, της επιχείρησης ή της πολυκατοικίας σας, απευθυνθείτε στην Oikopest με έδρα την Αθήνα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της θα αποφασίσει βάσει δεδομένων και τη μέθοδο απεντόμωσης που θα εφαρμοστεί, επιλέγοντας ανάμεσα από βιολογική, θερμική, φυσική, χημική, εναλλακτική, μηχανική ή συνδυασμό αυτών, ανάλογα πάντα την περίπτωση.

Απολύμανση εδώ και τώρα!

Η απολύμανση ενός σπιτιού, μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματικού χώρου είναι η λύση για να κινείστε με άνεση σε ένα περιβάλλον καθαρό και προστατευμένο από την παρουσία εντόμων, ιών, βακτηρίων και άλλων παρασίτων που θέτουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία.

Οι απολυμάνσεις αποχέτευσης, φρεατίου ή άλλων χώρων  που πραγματοποιούνται από την Oikopest, γίνονται από άριστα καταρτισμένο προσωπικό, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και χρήση οικολογικών προϊόντων. Εάν κρίνετε ότι έφτασε η στιγμή της απολύμανσης, απευθυνθείτε στην Oikopest και η έμπειρη ομάδα της θα σας ενημερώσει σχετικά με το κόστος, αλλά και για ό,τι άλλο χρειάζεται να γνωρίζετε πριν την έναρξη της διαδικασίας απολύμανσης.

Κάντε την αρχή, επισκεφθείτε το oikopest.gr, ενημερωθείτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και κλείστε το ραντεβού σας για έναν χώρο που θα λάμπει από… καθαριότητα!xx