Με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Διαδικτύου», στις 21/02/2024 πραγματοποιήθηκε δράση στο Παράρτημα Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Φαρσάλων. Στόχος ήταν οι μαθητές Ρομά Δημοτικού / Γυμνασίου να αντιληφθούν όχι μόνο τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα της χρήσης του Διαδικτύου.
Η καθημερινή χρήση του internet και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διευκολύνει τη ζωή μας , ωστόσο εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους όπως παραπληροφόρηση, επικοινωνία με επικίνδυνα άτομα κ .α. Τα μέλη του Παραρτήματος Ρομά συζήτησαν με τα παιδιά του οικισμού και μοιράστηκε σε αυτά ενημερωτικό φυλλάδιο.
Το ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΟΜΗ, υλοποιείται στα πλαίσια της Πράξης ΕΣΠΑ «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΔΟΜΗ)». Το πρόγραμμα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2021-2027 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο+ (ΕΚΤ+).