Επίσκεψη Ζωής Κωνσταντοπούλου στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Φαρσάλων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Τα γραφεία του Συλλόγου επισκέφτηκε η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο πλαίσιο της περιοδείας της για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.
Η κ. Κωνσταντοπούλου συνοδευόμενη από τον Φαρσαλινό αγρότη και υποψήφιο ευρωβουλευτή κ. Σωκράτη Αλειφτήρα και τους Λαρισαίους υποψήφιους κ.κ. Ευθυμία Καζαντζή και Απόστολο Μπαλμπούζη, συζήτησε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Φαρσάλων για τα προβλήματα που απασχολούν την τοπική αγορά και τις προσπάθειες επανεκκίνησης των πληγεισών επιχειρήσεων μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσούλης Ιωάννης κατέθεσε υπόμνημα με αιτήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της επαρχίας όπως το φορολογικό, την στελέχωση του κέντρου υγείας Φαρσάλων για την εξυπηρέτηση των πολιτών, την άμεση αποκατάσταση του δρόμων Φαρσάλων Λάρισας και Φαρσάλων Βόλου και τη διασύνδεση του Ε65 με την ανατολική Θεσσαλία (μέσω Φαρσάλων) που θα αλλάξει τα δεδομένα της περιοχής.

Η κ. Κωνσταντοπούλου δεσμεύτηκε πως θα καταθέσει τα προβλήματα τους στη Βουλή και θα ενημερώνεται για την εξέλιξη των αιτημάτων τους.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα.xx