Επαρχία Φαρσάλων: Έντονα τα παράπονα για την αγροτική οδοποιία

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στον αγροτικό κόσμο καθώς πολύ σύντομα θα μπουν αρκετοί αγρότες στη διαδικασία να αλωνίσουν ενώ υπάρχουν αρκετοί αγροτικοί δρόμοι που παραμένουν απροσπέλαστοι μετά από τις Θεομηνίες.

Η μετάβαση των οχημάτων δεν αφορά μόνο τρακτέρ αλλά θεριζοαλωνιστικές μηχανές, φορτηγά και αγροτικά.

Έτσι, σύμφωνα με διαμαρτυρίες αγροτών, πρόκειται για τους αγροτικούς δρόμους Ξυλάδες-Νεράιδα προς Καστράκι, Κιτίκι με Δενδροχώρι, Φάρσαλα-Ρύζι μέσω Χαϊδαρίων, Δένδρα-Δίλοφο και άλλοι.

Όμως, στην προκειμένη περίπτωση έκπληξη μας προκαλεί αυτό το γεγονός, διότι οι διαβεβαιώσεις του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Γιάννη Βασιλείου στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν αυτές που επιβεβαίωναν ότι όλα βαίνουν καλά με την αγροτική οδοποιία.

Υπενθυμίζεται ότι, με ερώτησή της η κ. Μαρία Ίφου ζήτησε πλάνο από τις εργασίες που έχει προβεί η υπηρεσία για τις αποκαταστάσεις της αγροτικής οδοποιίας στην επαρχία μας.

Η απάντηση που έδωσε ο κ. Βασιλείου ήταν ότι θα χρειαζόταν τουλάχιστον ένα τρίωρο για να αναλύσει όλα τα έργα αποκατάστασης που έχει κάνει η υπηρεσία.

Για τους λόγους αυτούς δεν μείναμε απλά έκπληκτοι αλλά άναυδοι στο γεγονός ότι υπήρξαν διαμαρτυρίες για τους παραπάνω δρόμους.xx