Θεσσαλοί αγρότες: Oι κινητοποιήσεις μας συνεχίζονται δήλωσε o πρόεδρος της Ε.Ο.Α.Σ Ν. Λάρισας κ. Ρ. Μαρούδας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

«Οι κινητοποιήσεις μας συνεχίζονται», δήλωσε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας κ. Ρ. Μαρούδας με αφορμή την συνάντηση την ερχόμενη Δευτέρα με τον πρωθυπουργό για τα έργα αντιπλημμυρικής θωράκισης της Θεσσαλίας, αλλά και τον εορτασμό της 114ης επετείου του Κιλελέρ, την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι.

Η αντιπροσωπεία των αγροτών που θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό θα αποτελείται από 15 μέλη από όλη τη Θεσσαλία, τα οποία και θα θέσουν όλα τα ζητήματα που έχουν σχέση και με τις πλημμύρες, αλλά και τις αποζημιώσεις στους πληγέντες παραγωγούς.

Για την Κάρλα ειδικότερα οι εκπρόσωποι των αγροτών ζητούν να υπάρξει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την αποστράγγιση των νερών, αλλά και λύση για την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.

Οι εκπρόσωποι των Θεσσαλών αγροτών διεμήνυσαν ότι “δεν θα μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα μέχρι να βρεθούν λύσεις” για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Για το θέμα της Κάρλας ειδικότερα ο κ. Κουκούτσης, υπογράμμισε ότι εκτός από τις πλημμυρισμένες εκτάσεις, υπάρχουν και ζητήματα που ανακύπτουν για την δημόσια υγεία, τα οποία πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα και θα τεθούν και στην συνάντηση της Δευτέρα με τον πρωθυπουργό.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι αύριο στις 10 το πρωί υπάρχει προγραμματισμένη κινητοποίηση των αγροτών από την επαρχία της Αγιάς για τις αποζημιώσεις στα μήλα και τα κάστανα, οι οποίες χορηγήθηκαν, όπως αναφέρουν σε παραγωγούς στο γειτονικό ν. Μαγνησίας, αλλά όχι στους ίδιους.

Την Δευτέρα, που θα βρίσκεται σε εξέλιξη η συνάντηση των Θεσσαλών εκπροσώπων των αγροτών με τον πρωθυπουργό, οι αγρότες της επαρχίας Αγιάς έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο με τρακτέρ στην περιοχή.xx