Κέλλας: «Ευγνωμονούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, που είναι δίπλα μας σε όλες τις προκλήσεις»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

«Είμαστε υπερήφανοι για τα στελέχη των Eνόπλων Δυνάμεων, που επιδεικνύουν διαχρονικά υψηλό επαγγελματισμό και προσφέρουν πολύπλευρα στο κοινωνικό σύνολο, προστατεύοντας την εθνική μας ακεραιότητα και συνεισφέροντας στη διασφάλιση της διεθνούς νομιμότητας». Αυτά δήλωσε ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, μετά τις τελετές αλλαγής διοίκησης στη 1η Στρατιά και στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας, παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκου Δένδια, του Υφυπουργού, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, καθώς και των Αρχηγών ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΑ και ΓΕΝ.

Ο Λαρισαίος πολιτικός αφού συνεχάρη τον Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο, που ανέλαβε την διοίκηση της 1ης Στρατιάςκαι τον επίτιμο διοικητή, Αντιστράτηγο Ιωάννη Τσιοπλό, αλλά και τον νέο Αρχηγό της Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), αντιπτέραρχο Παναγιώτη Γεωργακόπουλο και τον επίτιμο Αρχηγό, Αντιπτέραρχο Γεώργιο Φασούλα, για «τοσημαντικό έργο που επιτελούν για τους Έλληνες πολίτες», αναφέρθηκε στην «ανεκτίμητη προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων στη Χώρα μας», προσθέτοντας:

«Ευγνωμονούμε τις Ένοπλες Δυνάμεις, που είναι δίπλα μας σε όλες τις προκλήσεις.

Η συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση των καταστροφικών πλημμυρών, που προκάλεσε το πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο “Daniel”, στη Λάρισα, αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία, υπήρξε τεράστια.

Η πολιτεία αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο τους και βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Η ισχύς των Eνόπλων Δυνάμεων αποτελεί διαχρονικά αναγκαία προϋπόθεση για ευημερία και ελευθερία».xx