Κέλλας: «Οι Θεσσαλικές επιχειρήσεις ανακάμπτουν και δίνουν νέα πνοή στην οικονομική ζωή του τόπου»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Στην ετήσια συνέλευση του ΣΘΕΒ

Στην ετήσια γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «LarissaImperial», παρέστη ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Προέδρου του ΣΘΕΒ, Γιώργου Ρουπακιά.

Στις εργασίες της συνεδρίασης, με κύρια θέματα συζήτησης την περιφερειακή ανάπτυξη, την εξωστρέφεια, τις επιχειρηματικές συνέργειες και την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας, συμμετείχε, ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας, ενώ το «παρών» έδωσαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας και ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. George J. Tsunis.

Ο κ. Κέλλας, αποχωρώντας από τη ΓΣ του ΣΘΕΒ έκανε την εξής δήλωση:
«Με χαρά συμμετείχα στην ετήσια ΓΣ του ΣΘΕΒ, παρουσία του φίλου, Υπουργού, κ. Κώστα Σκρέκα. Οι Θεσσαλικές επιχειρήσεις αποτελούν διαχρονικά σημαντικό μοχλό ανάπτυξης για την Περιφέρειά μας.

Το Υπουργείο Ανάπτυξης και η Κυβέρνηση συνολικά στέκεται δίπλα στην υγιή επιχειρηματικότητα, στηρίζοντας το «επιχειρείν» με κάθε δυνατό τρόπο.

Για αυτό και σε αυτή την τόσο δύσκολη συγκυρία για την περιοχή μας, μετά τις καταστροφές από τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα «Daniel» και «Elias», επέδειξε τάχιστα αντανακλαστικά, για να βοηθήσει τις πληγείσες επιχειρήσεις να επιβιώσουν και να συνεχίσουν την εύρυθμη λειτουργία τους.

Είμαι σίγουρος πως με τη βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης, καθώς και κάθε διαθέσιμου χρηματοδοτικού εργαλείου, οι Λαρισαϊκές επιχειρήσεις, όχι μόνο θα ορθοποδήσουν, αλλά θα δώσουν νέα «πνοή» στην οικονομία του τόπου μας και ολόκληρης της Χώρας».xx