Κλέαρχος Μαρουσάκης: Πολική αέρια μάζα στην Ελλάδα σε λίγες ημέρες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Δεν αφήνει κανέναν περιθώριο αμφισβήτησης για την πρόβλεψή του ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, καθώς ο γνωστός μετεωρολόγος τόνισε πως τέλος της εβδομάδας θα έρθει στην Ελλάδα πολική αέρια μάζα από την Ουκρανία.

Σύμφωνα με τον κύριο Μαρουσάκη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο θα περάσει το πολικό κύμα ρίχνοντας κατακόρυφα την θερμοκρασία!

Λίγο αργότερα, έκανε και ανάρτηση στο Facebook ο κύριος Μαρουσάκης ο οποίος άφησε αιχμές για άλλους μετεωρολόγους οι οποίοι έκαναν λόγο για λάθος πρόβλεψη.

Αναλυτικά η ανάρτηση:
Με το μέτωπο καταιγίδων να κατευθύνεται προς τα ανατολικά βορειοανατολικά τμήματα της χώρας και που δυστυχώς στο πέρασμά του άφησε πίσω του καταστροφές, θα κυλήσουν οι επόμενες ώρες της ημέρας μας, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι και αυτό το κύμα κακοκαιρίας αφήνει πίσω του αστάθεια πράγμα που σημαίνει ότι είναι δυνατόν να δούμε και πάλι τοπικές βροχές – καταιγίδες μέσα στην ημέρα μικρότερης όμως έντασης και διάρκειας σε σχέση με τα φαινόμενα που έχουν προηγηθεί και που συνόδευαν το κυρίως μέτωπο κακοκαιρίας.

Το τονίζουμε εδώ και αρκετές ημέρες ότι αυτές οι γραμμές λαίλαπας που σχηματίζονται καθώς αυτές οι κακοκαιρίες διασχίζουν τη χώρα μας, μπορεί να έχουν μικρή διάρκεια, στο πέρασμά τους όμως μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Όμορφη ημέρα σε όλες και όλους!

Υ.Γ. Μην παρασύρεστε από “κραυγές” που ψάχνουν να βρουν την αστοχία προσπαθώντας να βγουν μπροστά μιας και δεν έχουν να δείξουν κάτι παραπάνω και που αυτή προσπαθούν ντε και καλά να την εφεύρουν. Τα καιρικά φαινόμενα απαιτούν ετοιμότητα και προσοχή, οπότε να λαμβάνετε σοβαρά τις ανακοινώσεις όπου σαφώς είναι δυνατόν να εμπεριέχουν και το σφάλμα.