ΥΛΙΚΑ
1 κ. σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ. γλ. πάπρικα
400 γρ. σάλτσα με ψιλοκομμένες ντομάτες
1 λίτρο ζωμό κοτόπουλου
300 γρ. λιγκουίνι ή σπαγγέτι
240 γρ. κατεψυγμένο μείγμα θαλασσινών, αποψυγμένο
Μια χούφτα μαϊντανό, ψιλοκομμέν
Φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα γουόκ ή ένα μεγάλο τηγάνι και μαγειρέψτε το κρεμμύδι και το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
Προσθέστε την πάπρικα, τις ντομάτες και τον ζωμό και αφήστε τα να πάρουν μια βράση.
Χαμηλώστε τη φωτιά, προσθέστε τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε για 7 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά για να μην κολλήσουν τα ζυμαρικά.
Ανακατέψτε τα θαλασσινά, μαγειρέψτε για 3 λεπτά ακόμα μέχρι να ζεσταθούν όλα και να μαγειρευτούν τα ζυμαρικά, και αλατοπιπερώστε.
Πασπαλίστε με το μαϊντανό και σερβίρετε με φέτες λεμονιού.
XX