Μάθιου Πέρι: Τι έδειξαν οι πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Αυτές είναι οι πρώτες απαντήσεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις που αναμένεται να «ρίξουν φως» στα αίτια του πρώορου και αιφνίδιου θανάτου του Μάθιου Πέρι.

O θάνατος του Μάθιου Πέρι δεν υπήρξε αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης φαιντανύλης ή μεθαμφεταμίνης, σύμφωνα με τις πρώτες τοξικολογικές εξετάσεις που επικαλείται σε αποκλειστικό δημοσίευμά του το TMZ.

Πηγές της αστυνομίας ανέφεραν πως οι ερευνητές έκαναν ένα λιγότερο λεπτομερές τεστ στον αγαπημένο ηθοποιό, το οποίο αποκάλυψε ότι δεν είχε φαιντανύλη ή μεθαμφεταμίνη στον οργανισμό του.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί πως βρίσκονται σε εξέλιξη πιο αναλυτικές και εμπεριστατωμένες τοξικολογικές εξετάσεις – προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλες παράνομες ουσίες στο αίμα του, αλλά και αν τα επίπεδα των οποιωνδήποτε συνταγογραφούμενων φαρμάκων ήταν σε επιβλαβείς δόσεις.

Αυτά τα αποτελέσματα θα χρειαστούν πιθανότατα 4-6 μήνες με τον ιατροδικαστή να κρατά μέχρι τότε «σιγή ιχθύος» για την αιτία και τον τρόπο θανάτου.

Σημειώνεται πως τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που βρέθηκαν στο σπίτι του Μάθιου Πέρι ήταν όλα συνταγογραφημένα στον ηθοποιό για τις διάφορες ασθένειές του και αποθηκευμένα σε κατάλληλα μπουκάλια.

Αν από τα αποτελέσματα της αυτοψίας του προκύψει κάτι παράνομο, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Ληστειών του LAPD θα συνεχίσει την έρευνα.