Μήνυμα εκδότη – διευθυντή για τα 31 χρόνια “ΝΕΑ ΦΑΡΣΑΛΑ”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Με την συμπλήρωση 31 χρόνων ανελλιπούς κυκλοφορίας της εφημερίδας μας, θα ήθελα εγώ και οι συνεργάτες μου να ευχαριστήσω κάθε ουσιαστική και ηθική σας στήριξη για την ιστορική αυτή διαδρομή. Παρά τους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε και που βιώσαμε κατά το παρελθόν, το αναγνωστικό κοινό, ΕΣΕΙΣ, συνεχίζετε να δείχνετε την εμπιστοσύνη σας για ενημέρωση μέσα από αυτές τις σελίδες γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι αρχές της εφημερίδας είναι να προβάλλει αντικειμενικά και αμερόληπτα όλες τις τοπικές ειδήσεις και όχι μόνο.

Σε μία εποχή όπου η παραπληροφόρηση έχει γίνει συνηθισμένο φαινόμενο, το αναγνωστικό κοινό διακρίνει τα εμπεριστατωμένα θέματα που δημοσιοποιούνται μέσα από αυτές τις σελίδες.

Και για τους λόγους αυτούς, νιώθουμε απόλυτα ικανοποιημένοι και υπερήφανοι που μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια δεν αλλάξαμε “πλεύση” αλλά ούτε αλλοιώσαμε τις βασικές μας αρχές.

Επί 31 χρόνια τα ΝΕΑ ΦΑΡΣΑΛΑ αποτελούν και θα αποτελέσουν μία ανεξάρτητη και άκρως αδέσμευτη εφημερίδα που θα υπηρετεί τον δημότη της επαρχίας Φαρσάλων με ήθος και σεβασμό στην δημοσιογραφική δεοντολογία και στους δημοκρατικούς θεσμούς.

Υπόσχεση μου είναι ότι η ιστορική αυτή διαδρομή θα συνεχίσει με τις ίδιες αρχές και αξίες όπως στην πρώτη της έκδοση στις 23 Απριλίου 1993 (γιορτή του Αγίου Γεωργίου), συμβάλλοντας κατά το μέγιστο στην ευημερία και ανάπτυξη της επαρχίας μας.

Σας ευχαριστώ θερμά.

ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΕΛΕΤΙΑΔΗΣxx