Μήνυμα της Ρένας Καραλαριώτου για την έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

“Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία για τη δικαίωση των κόπων τους στους μαθητές και μαθήτριες της Λάρισας που συμμετέχουν στις φετινές εξετάσεις .

Επίσης, θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη και στις οικογένειες των μαθητών που είναι δίπλα τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς, που δίνουν το δικό τους αγώνα, στηρίζοντας τις υποψήφιες και τους υποψήφιους, στην προσπάθειά τους για την εισαγωγή τους στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας”, σημειώνει, μεταξύ άλλων, η κ. Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024.

Απευθυνόμενη στις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις η κ. Καραλαριώτου επισημαίνει: «Οι Πανελλήνιες εξετάσεις είναι από τις πρώτες μάχες που καλείστε να δώσετε αλλά παράλληλα αποτελούν την αφετηρία για μία νέα αρχή στη ζωή σας, με νέους στόχους, όνειρα και προσπάθειες.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι εξετάσεις αυτές αποτελούν, απλώς, μία στάση στη ζωή σας. Να είστε σίγουροι ότι τα επόμενα χρόνια, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τον καθένα σας προσωπικά, θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες γνώσεων για εσάς, θα ζήσετε νέες εμπειρίες και σίγουρα θα αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για να χτίσετε το δικό σας μέλλον αλλά και το μέλλον του τόπου μας.

Εύχομαι η δική σας γενιά να ανοίξει το δρόμο σε μία πορεία ανάπτυξης για τη χώρα και τον τόπο μας, συμβάλλοντας αποφασιστικά σε μία νέα εποχή προόδου, σε ένα νέο ξεκίνημα. Καλή δύναμη”!xx