ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ: Οφείλει να είναι ο Δήμος διαθέσιμος

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Σήμερα όσο ποτέ οφείλει η Δημοτική Αρχή να βρίσκεται διαθέσιμη και σε εγρήγορση για βοήθεια προς όλους μετά από τις απανωτές Θεομηνίες που έχει υποστεί η περιοχή μας. Με τον αγροτικό κόσμο να έχει πληγεί άμεσα ή έμμεσα αλλά και με όλους που έχουν υποστεί τεράστιες μειώσεις στις καλλιέργειές τους και επομένως στο εισόδημά τους, ο Δήμος οφείλει να λύνει όσα καθημερινά προβλήματα προκύπτουν στην προσπάθεια των αγροτών να “ορθοποδήσουν” και πάλι.

Δεν πρέπει να τίθεται θέμα αρμοδιότητας στις περιπτώσεις του κάθε προβλήματος, αλλά το θέμα της αλληλεγγύης και βοήθειας για τον κάθε αγρότη.

Θεωρούμε ότι ακόμη και στο πρόβλημα μεταφοράς φερτών υλικών από χωράφια, απροσπέλαστοι αγροτικοί δρόμοι και άλλα πολλά, η Δημοτική Αρχή πρέπει και οφείλει να δίνει το παρών με γνώμονα ότι το αγροτικό εισόδημα είναι αυτό που διατηρεί την επαρχία μας.

Παράλληλα, οφείλει ο Δήμος να λύνει ουσιαστικά προβλήματα που έχουν προκύψει στους ιδιοκτήτες κτηνοτροφικών μονάδων, και όχι μόνο στην βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας.

Στις ημέρες που διανύουμε δεν χωρά σε καμία περίπτωση χαλάρωση και οι “τυπικές” και μόνο υπηρεσίες του Δήμου.

Η “συνήθης” καθημερινή ρουτίνα εργασιών οφείλει και πρέπει να αλλάξει διότι πολύ σύντομα οι καιρικές συνθήκες του χειμώνα πιθανόν να μην επιτρέψουν τις εργασίες που είναι εφικτές σήμερα.

Και φυσικά, δεν είναι καθόλου κακό να κάνει ο δήμος την υπέρβαση.XX