Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά της Σκακιστικής Λέσχης Φαρσάλων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Η Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων ολοκλήρωσε ακόμη ένα τουρνουά που πραγματοποιήθηκε σε τρεις διαδοχικές Κυριακές. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Νεοκλής Δριστέλλας της Σκα.Κι.Τρικαλων ο οποίος κέρδισε και ως έπαθλο ένα smartphone, 2ος ο Βάιος Παγγός του ΣΟ Λιβαδειάς και 3ος ο αρχηγός της Σκακιστικής Λέσχης Φαρσάλων Χρόνης Χασιώτης. Πρώτη γυναίκα η Ιωάννα Αγγελακοπούλου του Σ.Σ.Λάρισας.

Τις απονομές στους νικητές έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Ιωάννης Δημακόπουλος.

Στην κατηγορία έως 16 ετών πρώτος ήταν ο Γιάννης Τσελέπης του Σ.Σ.Λάρισας, 2ος ο Δημήτρης Χατζηκωστής του Σ.Ο.Φαλάνης και 3ος η Ελπίδα Καραούζα του ΣΟ Λιβαδειάς, 1ο κορίτσι η φαρσαλινή Ελευθερία Λελεντζή.

Στην κατηγορία των 12 ετών πρώτευσε η Γεωργία Σίσκου της Σκακιστικής Λέσχης Φαρσάλων, 2ος ο Χρήστος Αραμπατζής του Σ.Σ.Λάρισας, 3ος ο Μανώλης Κουτρούπας του Σ.Ο.Κατερίνης και 1ο κορίτσι η Ιωάννα Καλύβα του Σ.Ο.Κατερίνης.

Στην κατηγορία των 8 ετών πρώτος ήταν ο Στέλιος Κακαγιάννης του Σ.Σ.Λάρισας, 2ος ο Αντώνης Παπαγεωργίου της Σκα.Κι.Τρικαλων και 3ος ο φαρσαλινός Απόλλωνας Παχατίρογλου.

Τις απονομές στους νεαρούς σκακιστές έκανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Δημήτρης Γεωργατζής.

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά το Ομαδικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας 2024 από το οποίο ο Πρωταθλητής θα εκπροσωπήσει τη Θεσσαλία στην Α’ Εθνική.

Στην πρώτη αγωνιστική, η Σκακιστική Λέσχη Φαρσάλων έχει πολύ δύσκολο έργο καθώς αγωνίζεται στην έδρα του Συλλόγου Σκακιστών Λάρισας.XX