Με τους Vegas ανάβει στις 4 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Με το δημοφιλές συγκρότημα Vegas θα ανάψει φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Δημαρχείου στις 7 το απόγευμα.

Η γιορτή στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων θα ξεκινήσει με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου από τον Δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου.

Πριν τη φωταγώγηση, νωρίς το απόγευμα θα λάβει χώρα παιδική εκδήλωση του ΚΔΑΠ – Κέντρου Κοινότητας της ΔΗΚΕΦΑ, ενώ η φιλαρμονική Φαρσάλων θα μας κρατήσει συντροφιά με χριστουγεννιάτικες κλασικές μελωδίες.

Ο Άι Βασίλης θα περιμένει τα παιδάκια έξω από το σπιτάκι του, για να ακούσει τις επιθυμίες και τις ευχές τους, να παραλάβει τα γράμματα τους, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους μοιράσει «χριστουγεννιάτικα δωράκια», παρέα με τα πειραχτήρια ξωτικά που θα χαρίσουν στιγμές διασκέδασης και χαράς.

Στο πλαίσιο έναρξης της εορταστικής περιόδου, ο Δήμος Φαρσάλων θα προσφέρει ζεστό κρασί, ζεστή σοκολάτα και παραδοσιακά γλυκίσματα.

Οι εκδηλώσεις της βραδιάς θα κορυφωθούν με το νεανικό μουσικό σχήμα «Zeraw Vegas featuring Nicole & Dj Doc».

Οι Vegas είναι ένα ελληνικό urban pop μουσικό συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2009 από τον Zeraw και τους συνεργάτες του. Έχουν κάνει εκατοντάδες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, δημιουργώντας μία εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με τα τραγούδια τους και την μουσική τους. Έχουν κάνει μεγάλες επιτυχίες στο μουσικό στερέωμα και τα video κλιπ τους έχουν εκατομμύρια θεάσεις στο διαδίκτυο.

Έρχονται να μας τραγουδήσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες σε ένα μοναδικό live show στην πόλη μας, με πολλή ενέργεια!xx