Μονοήμερη εκδρομή στα Μετέωρα και στην Καλαμπάκα για την Ιεραποστολή Φαρσάλων

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Μονοήμερη προσκυνηματική εκδρομή διοργάνωσε η Ιεραποστολή Φαρσάλων την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου,  με δεκάδες πιστούς. Το πρώτο προσκύνημα τον εκδρομέων πραγματοποιήθηκε με Θεία Λειτουργία στον Άγιο Χαράλαμπο στο Ξηρόκαμπο Καλαμπάκας.

Οι εκδρομείς απόλαυσαν ζεστή φιλοξενία από τον Πάτερ Αχίλλειο και της πρεσβυτέρας όπου τους καλοδέχτηκαν και τους κέρασαν καφέ.

Η ομιλία του π. Αχιλλείου και οι συμβουλές για την προσευχή και την οικογένεια τους καθήλωσε κυριολεκτικά και μας εκμυστηρεύτηκαν ότι δεν ήθελαν να τελειώσει ποτέ.

Ακολούθησε προσκύνημα και στο εκκλησάκι του Αγίου Λουκά του Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας.

Μετά το μεσημεριανό φαγητό, οι εκδρομείς επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Αγίου Στεφάνου Μετεώρων, όπου και η καταπληκτική θέα κόβει την ανάσα, και προσκύνησαν την Αγία Κάρα του Αγίου Χαραλάμπους.

Στη συνέχεια έγινε στάση στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, Αγίας Ζώνης και Αγίου Αλεξίου και το παρεκκλήσι του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου στα Τρίκαλα, όπου προσκύνησαν πολλά Άγια Λείψανα, όπως του Αγίου Νεκταρίου, του Αγίου Χαραλάμπους, του Αγίου Ευσταθίου και άλλων πολλών Αγίων.

Η φιλοξενία των δύο Ιερέων, του π. Κωνσταντίνου που είναι και ιδρυτής του Ιερού Ναού, και του π. Νικόλαου που τους μίλησε, έκλεισε με κατάνυξη και ευχαρίστηση την ευλογημένη ημέρα για όλους τους εκδρομείς.xx