Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΣΕ ΦΑΡΣΑΛΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ: Δεν υπάρχουν ανώδυνα μηνύματα στις ευρωεκλογές…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

• Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα έχει αντίκτυπο στην πορεία της χώρας

«Την ώρα που η αντιπολίτευση διολισθαίνει, καθημερινά όλο και περισσότερο, στη τοξικότητα, στον άκρατο λαϊκισμό, στις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, οι πολίτες κατανοούν ότι μόνον η κυβέρνηση της ΝΔ έχει σχέδιο και ανθρώπους που μπορεί να οδηγούν τη χώρα, σε ταραγμένους καιρούς, με σταθερότητα. Αναμφίβολα, το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών θα έχει αντίκτυπο και στην πορεία της χώρας.

Γι’ αυτό και δεν υπάρχουν ανώδυνα μηνύματα, που ενδεχομένως κάποιοι θα ήθελαν να στείλουν στην κυβέρνηση, καθώς θα παρερμηνευτούν από την αντιπολίτευση, η οποία αξιώνοντας πρόωρες εθνικές εκλογές την επόμενη των ευρωεκλογών θα υπονομεύσει το επενδυτικό κλίμα και την πορεία της οικονομίας μας.

Αν θέλουμε οικονομία ισχυρή, για ένα μέλλον σίγουρο για τα παιδιά μας, με ασφάλεια απέναντι στις ποικίλες γεωπολιτικές απειλές, θα πρέπει να παραμερίσουμε επιμέρους ενστάσεις για λάθη ή αστοχίες, καθώς και όποιες πικρίες, και να δούμε το μεγάλο διακύβευμα αυτών των εκλογών.

Η ψήφος στην ΝΔ είναι ψήφος στη σταθερότητα και την ελπίδα».

Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μετά ολοκλήρωση της περιοδείας του υπουργού Οικονομίας και αντιπρόεδρου της ΝΔ κ. Κωστή Χατζηδάκη στον νομό Λάρισας.

Ο Θεσσαλός βουλευτής, αρχικώς, υποδέχθηκε τον υπουργό Οικονομίας στα Φάρσαλα, όπου του ετέθησαν τα προβλήματα του δήμου από τον δήμαρχο κ. Ιορδάνη Εσκίογλου. Ακολούθως, συνόδευσε τον κ. Χατζηδάκη στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Θανάση Μαμάκο, στον περίπατο στο κέντρο της πόλης, στο γεύμα εργασίας με τη διοίκηση του ΣΘΕΒ, και στις συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του νομού και αγροτών από τις πλημμυροπαθείς περιοχές

Ακολούθως, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος συμμετείχε στην πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα, με κεντρικό ομιλητή τον Κωστή Χατζηδάκη, παρουσία και υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Τέλος, συνόδευσε τον Κωστή Χατζηδάκη στη συνάντησή του με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα, που παρουσίασε το σχέδιο του για την αντιπλημμυρική θωράκιση και την παραγωγική ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.xx