Μ. Χαρακόπουλος: Καθοριστικός σταθμός στην ζωή των νέων οι πανελλήνιες εξετάσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

• Χρέος μας η παροχή υψηλού επιπέδου παιδείας και ευκαιριών εργασίας στον τόπο μας

«Εύχομαι σε κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή που λαμβάνει μέρος στις πανελλήνιες εξετάσεις, που σηκώνουν αυλαία σήμερα, καλή επιτυχία! Πρόκειται, αναμφίβολα, για έναν σταθμό στη ζωή των νέων, που μπορεί να καθορίσει εν πολλοίς την μετέπειτα πορεία τους.

Είναι μια δοκιμασία που έχει στόχο την πραγματοποίηση όμορφων ονείρων, που βασίζονται, όμως, σε μια σκληρή και μακροχρόνια προεργασία, που είχε πολύ κόπο και πολλά ξενύχτια. Και μαζί με τα παιδιά, τον δικό τους αγώνα έδωσαν οι καθηγητές, που προσπάθησαν να μεταδώσουν τις απαιτούμενες γνώσεις, αλλά και οι γονείς, που μοιράζονται μαζί τους τις αγωνίες τους».

Τα παραπάνω δήλωσε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων.

Ο κυβερνητικός βουλευτής σημείωσε ακόμη στη δήλωσή του ότι «απέναντι στις νέες και στους νέους μας, ως πολιτικό σύστημα, έχουμε το σοβαρό καθήκον να φροντίσουμε, αφενός να λαμβάνουν την εκπαίδευση που απαιτούν τα σύγχρονα παιδαγωγικά αλλά και επαγγελματικά δεδομένα, και αφετέρου να βρίσκουν εργασία στην πατρίδα μας, ώστε να μην ξενιτεύονται.

Οι μεταρρυθμίσεις, επομένως, που όλοι ελπίζουμε ότι θα γίνουν στον χώρο της εκπαίδευσης και της οικονομίας, θα κρίνουν πολλά για το μέλλον και της νέας γενιάς και συνολικά της χώρας».xx