Νέες διαμαρτυρίες για τον δρόμο Κρήνη – Αύρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Με τις υποσχέσεις των αρμοδίων ότι θα ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος Κρήνης – Αύρας ζουν εδώ και ένα χρόνο όσοι κάνουν χρήση του δρόμου καθημερινά.
Σύμφωνα με δηλώσεις των διαμαρτυρόμενων, κάνουν λόγο για εμπαιγμό του Δήμου με αρμόδιους να τους λένε ότι το έργο έχει εγκριθεί και βρίσκεται σε στάδιο υλοποίησης.

Οι έντονες διαμαρτυρίες τους προέρχονται από τις υλικές ζημιές που έχουν υποστεί στα οχήματά τους λόγω των λακκουβών που πληθαίνουν με κάθε νεροποντή.

Παράλληλα, δυσανασχετούν με την κατάσταση των σκουπιδιών που εδώ και ένα σχεδόν χρόνο, έχει δημιουργηθεί σκουπιδότοπος.

Εάν και έχουν ζητήσει την απομάκρυνση των σκουπιδιών από τον Δήμο, μας ενημερώνουν ότι τίποτα δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής και ότι κινδυνεύουν από μία υγειονομική βόμβα λόγω των δεκάδων αδέσποτων που βρίσκονται εκεί.



XX