Ξέσπασμα του κ. Χρήστου Γώγου στη συνεδρίαση της ΔΕΥΑΦ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Απολύτως δικαιολογημένο ήταν το ξέσπασμα του κ. Χρήστου Γώγου ως μέλος της επιτροπής στη ΔΕΥΑΦ, εφόσον δέχτηκε άστοχη φράση από τον Πρόεδρο και Δήμαρχο κ. Ιορδάνη Εσκίογλου. Σύμφωνα με τον κ. Γώγο, μας ανέφερε ότι προέβη σε δύο εύλογες ερωτήσεις στην συνεδρίαση της ΔΕΥΑΦ, όπου δυστυχώς ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από κάποιους.

Η πρώτη του ερώτηση λοιπόν, αφορούσε την απευθείας ανάθεση του Προέδρου για χωματουργικές εργασίες. όπου ο κ. Γώγος ζήτησε από τον κ. Εσκίογλου εάν πήρε προσφορές από άλλες τοπικές επιχειρήσεις.

Η δεύτερή του ερώτηση αφορούσε για το εάν τα μέλη της επιτροπής έχουν οφειλές προς την ίδια υπηρεσία ή όχι.

Στην ερώτησή του αυτή, ο κ. Γώγος εξήγησε ότι εάν μέλη της Επιτροπής έχουν οφειλές προς την υπηρεσία, ορθό θα ήταν να είναι τακτοποιημένες έστω και με ρύθμιση. Και επειδή ζούμε σε μία μικρή κοινωνία, οφείλουμε να δώσουμε εξηγήσεις σε όλους τους Φαρσαλινούς καθώς ο “σπιτονοικοκύρης” οφείλει να είναι και νοικοκύρης.

Κατόπιν τούτου, ο κ. Γώγος άφησε να εννοηθεί ότι θα ήταν απαράδεκτο διοικητικό μέλος της ΔΕΥΑΦ να είναι και οφειλέτης ή και μεγαλοοφειλέτης της ίδιας υπηρεσίας.

Και με τις ερωτήσεις αυτές, άμεση ήταν η απάντηση του Προέδρου, κ. Εσκίογλου με εντελώς άστοχο χαρακτηρισμό προς τον κ. Γώγου, πράγμα το οποίο αποτέλεσε στον ξεσηκωμό του δεύτερου και στην αποχώρησή του.

Πραγματικά λυπούμαστε που σε μία επιχείρηση του δήμου μας, αντί να μπουν θεμέλια για την εξυγίανσή του, δημιουργούνται νέα “παρατράγουδα” στην λειτουργία του.

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ

1. Ορισμός Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ

2. Ορισμός νόμιμου εκπροσώπου και του αναπληρωτή του στην Ε.Δ.Ε.Υ.Α.

3. Ορισμός εκπροσώπων για την διενέργεια τραπεζικών συναλλαγών σε όλες τις τράπεζες.

4. Ορισμός εκπροσώπων για τη διενέργεια συναλλαγών μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Τραπεζικής Winbank με την Τράπεζα Πειραιώς ΑΕ.

5. Ορισμός εκπροσώπων για τη διενέργεια συναλλαγών μέσω του Συστήματος Ηλεκτρονικής Τραπεζικής i-bank με την Εθνική Τράπεζα.

6. Έγκριση ανάθεσης υπηρεσίας με τίτλο “χωματουργικές εργασίες εκσκαφών”.xx