Ξεκίνησε το στήσιμο των πάγκων για την Εμποροπανήγυρη Φαρσάλων – Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο παζάρι της 15ης Αυγούστου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της καθιερωμένης Εμποροπανήγυρης Φαρσάλων έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς άρχισαν οι εργασίες τοποθέτησης των πάγκων στον χώρο όπου θα φιλοξενηθεί το μεγάλο παζάρι.

Συνεργεία βρίσκονται επί ποδός, προχωρώντας στο στήσιμο των μεταλλικών κατασκευών και των στεγάστρων, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την υποδοχή των εκατοντάδων εκθετών και των χιλιάδων επισκεπτών που αναμένεται να κατακλύσουν την περιοχή.

Η Εμποροπανήγυρη Φαρσάλων, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της περιοχής, ξεκινά στις 15 Αυγούστου, προσελκύοντας κάθε χρόνο εμπόρους από όλη την Ελλάδα, αλλά και πλήθος κόσμου που επισκέπτεται το παζάρι τόσο για τις αγορές του όσο και για τη μοναδική γιορτινή ατμόσφαιρα.

Οι προετοιμασίες εξελίσσονται με εντατικούς ρυθμούς, ώστε ο χώρος να είναι απόλυτα έτοιμος για την έναρξη της διοργάνωσης, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Φάρσαλα και την ευρύτερη περιοχή.



xx