Ξεκινά το 2ο Ανοιχτό Τουρνουά Τένις στα Φάρσαλα – Όλες οι πληροφορίες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το 2ο Ανοιχτό Τουρνουά Τένις που διοργανώνεται από τους Α.Σ. Ολυμπιάδα και Α.Σ. Φαρσάλων με την αρωγή του Δήμου Φαρσάλων.
Το Τουρνουά που θα λάβει χώρα στα γήπεδα Τένις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, που θα διαρκέσει έως τις 30 Ιουνίου 2024.

Η κλήρωση τόσο των γυναικών, όσο και των αντρών, αλλά και νέα και χρηστικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην σελίδα του τουρνουά στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.facebook.com/profile.php?id=61560296099365.

Για τους συμμετέχοντες, οι κρατήσεις των αγώνων γίνονται μέσω της onlinebooking πλατφόρμας στην εξής διεύθυνση:
https://booking.open1.eu/farsala/farsala_tennis_syllogoi

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Προκριματικοί: 11/5 – 7/6
Φάση των 16: 8/6 – 18/6
Προημιτελικά: 19/6 – 28/6
Ημιτελικοί : 29/6 – 5/7
Τελικός: 6/7 – 7/7

ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
•Το τουρνουά είναι νοκ-άουτ

•Αν το ματς πάει 1-1 στα σετ ακολουθεί supertiebreak στους 10 πόντους. Εξαίρεση ο τελικός και οι ημιτελικοί όπου θα έχει τρίτο σετ.

•Οι κορυφαίοι 4 παίχτες του τελευταίου τουρνουά καταλαμβάνουν τις αντίστοιχες θέσεις στο ταμπλό

•Για την μέρα και ώρα του κάθε ματς υπεύθυνοι είναι οι δύο παίχτες οι οποίοι θα έρχονται σε συνεννόηση και θα κλείνουν το γήπεδο. Δε θα υπάρχει κανένας μεσάζοντας. Καλό θα ήταν να ανακοινώνεται και στην ομάδα στο viber για όποιον θέλει να παρακολουθήσει. Υπάρχει λίστα με όλα τα τηλέφωνα των συμμετεχόντων στο κάτω μέρος του εγγράφου

•Το αποτέλεσμα κάθε ματς να ανακοινώνεται στο viber για να ανανεώνεται το ταμπλό

•Όλα τα ζευγάρια είναι υποχρεωμένα να έχουν ολοκληρώσει το ματς τους μέχρι την τελευταία μέρα του αντίστοιχου γύρου. Αν δε γίνει αυτό τότε θα ανακοινώνουν ποιος από τους δύο θα περάσει άνευ αγώνα. Για την ομαλή εξέλιξη του τουρνουά δε θα υπάρχουν εξαιρέσεις. Ειδικά στους δύο πρώτους γύρους όπου εμπλέκονται πολλά άτομα.

•προσπαθήστε να κανονίζετε τους αγώνες σας σχετικά νωρίς γιατί δεν χωράνε όλοι την τελευταία μέρα και υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο να χαλάσει ο καιρός.

ΜΠΑΛΕΣ
Ο Δήμος θα παρέχει μπαλάκια.Επικοινωνήστε με τα παρακάτω τηλέφωνα για μπαλάκια για τους αγώνες:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΣΑΓΙΑΝΝΗΣ 6948783158
ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ 6937439634
ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΕΤΖΗΣ 6973307903

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Οι αγώνες θα διεξάγονται χωρίς διαιτησία.
Αν όμως κάποιος από τους δασκάλους ή κάποιος άλλος παίχτης του τουρνουά ή οποιοσδήποτε άλλος τρίτος προσφερθεί να διαιτητεύσει για να βοηθήσει στην διεξαγωγή ενός αγώνα, εφόσον συμφωνήσουν σε αυτό και οι δύο αντίπαλοι τότε θα γίνεται.XX