Οι διαιτητές έβαλαν «μπλόκο» στην 14η αγωνιστική της Super League

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι και επίσημο ότι το τριήμερο 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου δεν θα διεξαχθεί η 14η αγωνιστική της Super League, πρώτη για τον δεύτερο γύρο, όπως είχε αρχικά οριστεί.

Πιο αναλυτικά, οι διαιτητές αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή μέσω ομαδικού κωλύματος και έμενε μόνο η σχετική επίσημη ανακοίνωση για να οριστικοποιηθεί.

Η ΚΕΔ έκανε γνωστό πως δεν θα οριστούν ρέφερι για τα ματς της Super League και καλεί της διοργανώτρια αρχή να προχωρήσει για τις δικές της ενέργειες.

Οι διαιτητές προχώρησαν σε αυτή την κίνηση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απειλές που κατά καιρούς έχουν δεχθεί, ιδιαίτερα μετά τις απειλές στον Τάσο Παπαπέτρου μετά το Βόλος – Ολυμπιακός 2-2.

«Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι δεν θα οριστούν αξιωματούχοι διαιτησίας για τους αγώνες της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 1 λόγω της αποχής των διαιτητών. Παρακαλείται η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Super League 1 για τις δικές της ενέργειες», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕΔ.xx