Οργή στην παρέλαση στα Τρίκαλα: Ξέσπασαν οι γονείς των θυμάτων των Τεμπών

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Ένταση επικράτησε στο τέλος της παρέλασης στα Τρίκαλα, με την οικογένεια Πλακιά που έχασε τα τρία της κορίτσια στο δυστύχημα των Τεμπών να αντιδρά με αποδοκιμασίες καταγγέλλοντας έλλειψη σεβασμού από τους ενστόλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaola και δημοσίευμα του Dnews, οι γονείς ξέσπασαν όταν υψηλόβαθμα στελέχη του Ελληνικού Στρατού απέδωσαν τιμές προς την εξέδρα των επισήμων, ενώ νωρίτερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κόρναραν μπροστά από την εξέδρα.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες, οι οικογένειες των θυμάτων είχαν καλέσει την Κατερίνα Παπακώστα να δείξει έστω και την ύστατη στιγμή σεβασμό στα παιδιά τους και να απέχει από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στα Τρίκαλα, κάτι που πράγματι έκανε.

Στην ίδια ανάρτηση, καλούσαν όλους τους παραστάτες των σχολείων, των συλλόγων, των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού φθάνοντας μπροστά να μην γυρίσει κανένας το κεφάλι του. «Θα είναι η ύστατη τιμή για τα παιδιά μας. Ελάτε δίπλα μας για τα παιδιά σας και τα παιδιά μας και για κανέναν άλλο λόγο».xx