Ο Βουλευτής ΝΙΚΗΣ Λάρισας Γεώργιος Ρούντας στο Προεόρτιο Εσπερινό Αγίου Αχιλλίου

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Τη Δευτέρα στις 13-5-24 ο Αντιπρόεδρος και βουλευτής του Δημοκρατικού και Πατριωτικού κινήματος ΝΙΚΗ είχε την ιδιαίτερη τιμή και ευλογία να συμμετάσχει στον υπαίθριο Προεόρτιο Αρχιερατικό Εσπερινό στην αρχαία Βασιλική του Αγίου Αχιλλίου.
Στον εν λόγω Αρχιερατικό Εσπερινό στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός και συγχοροστάτησαν οι Σεβασμιώτατοι Μητροπολίτες Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Πρόδρομος και Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος συμμετείχε και πλήθος κόσμου.

Παρούσα ήταν και η εξαιρετική Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας «Ο ΑΓΙΟΣ ΑΧΙΛΛΙΟΣ», με χοράρχη τον Διευθυντή αυτής κ. Ιωάννη Μαυρομάτη. Τη λιτανεία πλαισίωσε μουσικά και ηφιλαρμονική του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Μεγαλομάρτυρος Λαρίσης.

Στη σύγχρονη εποχή της πνευματικής, πολιτισμικής και πολιτικής σύγχυσης η οποία ταλανίζει την κοινωνία μας, το ευγενές και ηρωικό παράδειγμα των Αγίων της ορθοδόξου πίστεως όπως εν προκειμένω του Αγίου Αχιλλίου αποτελεί πάντοτε ασφαλή οδό για την αντιμετώπιση των πάσης φύσεως αδιεξόδων.

Χριστός Ανέστη!XX