Ο Δήμος Λαρισαίων τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με μια αγκαλιά μουσικά παραμύθια της Λητώς Τσακίρη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Ανοιχτή εκδήλωση φιλαναγνωσίας για γονείς και παιδιά με τίτλο “Μια αγκαλιά μουσικά παραμύθια του κόσμου η αλήθεια”, διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων, για να τιμήσει την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου.Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 11:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χατζηγιάννειου Πνευματικού Κέντρου.
Κατά τη διάρκειά της, θα παρουσιαστούν τα τελευταία από τα 18 μουσικά παραμύθια της συγγραφέα Λητώς Τσακίρη που κυκλοφορούν Πανελλαδικά και στην Κύπρο.

Επί σκηνής μαζί της μαθητές της Σχολής Καραβάνα με τη μουσικό του σχολείου Γκοτζαμάνη Έλλη και οι μουσικοί των βιβλίων Ελένη Σαμαρίνα και Έλενα Γκατζά.

Συμμετέχουν ακόμη: Μαθητές του Prooptikistudy-club, το προκαταρτικό τμήμα Παιδικής Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου Musicatre σε διεύθυνση Κωνσταντίνου Μάντη και Έφης Φαρμάκη. Χορογραφεί η Σχολή Μπαλέτου Δήμητρας Κολιτσίδα.

Την εκδήλωση θα προλογίσουν η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Καρδίτσας ΠΕ60 Δήμητρα Κωτσιοπούλου και η Κοινωνιολόγος και Οικογενειακή Σύμβουλος Διονυσία Τριπολίτου.

Όλα τα βιβλία της συγγραφέα τελούν υπό την αιγίδα του ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Nήσων και τα προλογίζει ο πρόεδρος Iωάννης Mαρωνίτης που θα αποστείλει χαιρετισμό.XX