Πανελλήνιες: Επεισόδιο έξω από σχολείο στον Βόλο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Με ευτράπελα ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες εξετάσεις σε σχολείο του Βόλου, καθώς το πρωί της Παρασκευής ξέσπασε επεισόδιο έξω από εξεταστικό κέντρο λόγω κομπρεσέρ!

Πιο αναλυτικά, έξω από το 1ο Λύκειο Βόλου γίνονταν εργασίες με κομπρεσέρ με αποτέλεσμα οι γονείς να καλέσουν την αστυνομία, για να σταματήσουν τον εργολάβο.

Σύμφωνα με το gegonota.news και το newsbomb.gr, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας, Σ. Σαβελίδης υποστήριξε ότι ο θόρυβος από τα μηχανήματα δεν έφτανε στις σχολικές αίθουσες, οι γονείς ήταν έξαλλοι και φώναζαν: «δεν θα τρελάνει κανείς τα παιδιά μας».

Τελικά το εργολαβικό συνεργείο, με παρέμβαση της προέδρου του Εξεταστικού Κέντρου απομακρύνθηκε προσωρινά, ωστόσο μετά από λίγη ώρα επανήλθε και ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και ο δήμος που διαπίστωσαν ότι ο εργολάβος είχε άδεια και επομένως δεν ήταν υποχρεωμένος να διακόψει τις εργασίες.

Τελικά ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξετάσεων Μαγνησίας επικοινώνησε με τον αστυνομικό Διευθυντή και του δήλωσε ότι θα υποβάλει μήνυση κατά του εργολάβου ενώ με νέα παρέμβαση του ίδιου οι εργασίες σταμάτησαν.xx