Πρόσκληση στο 2ο εξειδικευμένο εργαστήριο για γυναίκες επιχειρηματίες

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

To Επιμελητήριο Λάρισας και η Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου, σας προσκαλούν στο 2o εξειδικευμένο εργαστήριο για γυναίκες επιχειρηματίες με θέμα: “SocialMediaMarketing –PersonalBranding- Διαχείριση Συγκρούσεων” που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 17:00- 21:00 στον δεύτερο όροφο του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παπακυριαζή 44).

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τις συμμετέχουσες του προγράμματος αλλά και για όσες γυναίκες επιθυμούν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που συναντούν στην επαγγελματική ζωή, να δημιουργήσουν νέες ιδέες και λύσεις και να ενισχύσουν την αυτογνωσία και την αυτοπεποίθησή τους.

Δυο λόγια για το εργαστήριο
Γιατί η σωστή διαχείριση των socialmedia είναι τόσο σημαντική για την επιχείρησή μας; Στρατηγικές, ενέργειες και μικρά μυστικά για ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνίας.

Τι είναι το PersonalBranding και πως μπορώ να το χρησιμοποιήσω στην ανάδειξη του επαγγελματικού μου εαυτού. Μία hands on παρουσίαση με πρακτικά εργαλεία. Τι μπορούμε να κάνουμε για να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τις συγκρούσεις και να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάζουν; Πρακτικάtips και ασκήσεις.

Εισηγητές:
• Αναστασία Ψωμά, Στέλεχος Επικοινωνίας και Fundraising.
• Ελένη Ματράκη, Νομικός/Life, Wellness&Businesscoach/ ΣυνιδρύτριαIPD.
• Ευάγγελος Σιδέρης, Life and Business Coach, μέλος IPD.

Το δωρεάν τετράμηνο πρόγραμμα mentoring για γυναίκες επιχειρηματίες από το Επιμελητήριο Λάρισας και την Επιτροπή Γυναικείας Επιχειρηματικότητας του Επιμελητηρίου είναι μία καινοτόμα, πρωτοποριακή δράση μακράς διαρκείας. Τη διαχείριση του προγράμματος, το συντονισμό και το matching μεταξύ mentor- mentee έχει αναλάβει το Ινστιτούτο Πρόληψης και Ανάπτυξης – IPD.

Περισσότερες πληροφορίες: matraki@ipd.gr, 6979 225 780.xx