Πως να φτιάξεις το δικό σου γραφείο στο σπίτι!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Αν μόλις μετακόμισες σε ένα νέο σπίτι όπου διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, έχει έρθει η στιγμή να διαμορφώσεις το δεύτερο δωμάτιο όπως ακριβώς το έχεις φανταστεί! Είτε βεστιάριο, είτε δωμάτιο για τους καλεσμένους ή ακόμα και γραφείο, σίγουρα υπάρχουν τρόποι ώστε να τα συνδυάσεις όλα. Αν ωστόσο ανήκεις στο teamπου δουλεύεις remote, δεν υπάρχει καλύτερη λύση από το να το κάνεις αυτό το δωμάτιο γραφείο και να περνάς εκεί τις workinghours αντί να περιπλανιέσαι από τον καναπέ στο σαλόνι και έπειτα στο κρεβάτι του υπνοδωματίου.

Μην χάνεις χρόνο λοιπόν και ξεκίνα να οργανώνεις όλα αυτά που χρειάζεσαι για τη διαμόρφωση του δεύτερου δωματίου σε γραφείο. Σίγουρα θα χρειαστείς κάποιες ιδέες για έξυπνες λύσεις καθώς και διακοσμητικές προτάσεις για αυτό ξεκίνα να σκρολάρεις σε Instagramκαι Pinterest.

Έπιπλα Γραφείου

Τα έπιπλα γραφείου https://www.theodoridi.com/είναι κάτι στο οποίο θα χρειαστεί να επενδύσεις. Δεν χρειάζονται βιαστικές αποφάσεις καθώς θα βρεις αρκετά έπιπλα γραφείου στο εμπόριο όπως επίσης και καρέκλες γραφείου ή συρταριέρες. Ίσως το πιο σημαντικό από όλα είναι να μετρήσεις τον χώρο και να γνωρίζει περίπου τις διαστάσεις γραφείου που θα χωράει στο δωμάτιο. Επίσης θα πρέπει να υπολογίζεις τον χώρο της καρέκλας καθώς και της συρταριέρας ή μιας βιβλιοθήκης. Φρόντισε, οι αποχρώσεις των επίπλων να είναι οι ίδιες ή να ταιριάζουν μεταξύ τους ώστε να δημιουργούν ένα άρτιο χρωματικά περιβάλλον.Διακόσμηση

Στο διαδίκτυο θα βρεις πολλά decorationideas για τη διακόσμηση ενός γραφείου στο σπίτι. Μπορείς να εμπνευστείς από αυτά και να τα συνδυάσεις με το δικό σου προσωπικό στυλ. Ένας πίνακας ή κάποια κάδρα θα δημιουργούσαν έναν ήρεμο χώρο στο οποίο θα μπορείς να συγκεντρωθείς. Αν επίσης είσαι λάτρης των φυτών εσωτερικού χώρου, μην παραλείψεις να προσθέσεις κάποια μικρά φυτά όπως κακτάκια, έναν πόθο ή κάποιο φίκο. Τέλος, όπως ακριβώς στα έπιπλα, έτσι και στη διακόσμηση, φρόντισε να ακολουθήσεις μία χρωματική παλέτα ώστε ο χώρος του γραφείου να σου προσφέρει ηρεμία και να μην σε κουράζει στα μάτια.

Εξοπλισμός γραφείου

Φυσικά το desktopή το laptopδεν αρκεί. Εφόσον θα έχεις το δικό σου γραφείο στο σπίτι, θα μπορούσες να έχεις μία ακόμα οθόνη για τον υπολογιστή σου και να προμηθευτείς τον εξοπλισμό που χρειάζεσαι όπως έναν εκτυπωτή, ακουστικά ή ηχεία. Eκτός από τον tech εξοπλισμό, μην παραλείψεις την γραφική ύλη καθώς και ένα υποπόδιο ή ένα προσκέφαλο για την καρέκλα σου!

Προσπάθησε να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον που θα σε ξεκουράζει, θα σε ηρεμεί ενώ θα σε βοηθάει στην συγκέντρωση όταν εργάζεσαι ή μελετάς σε αυτόν.