Σε απεργία πείνας ο γιατρός στη Λάρισα – Κατηγορείται για ασέλγεια στην 3χρονη κόρη του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Για πρώτη φορά από τη μέρα που προφυλακίστηκε, ο 47χρονος γιατρός στη Λάρισα που κατηγορείται για ασέλγεια στη μόλις 3,5 ετών κορούλα του, «λύνει» τη σιωπή του στο Live News και μιλάει για όλους και για όλα.

Ο 47χρονος γιατρός στη Λάρισα, δηλώνει αθώος και θύμα μιας καλά οργανωμένης σκευωρίας σε βάρος του, που τον έστειλε, όπως λέει άδικα, στις φυλακές των Γρεβενών, για ασέλγεια στην κόρη του.

Αρνείται ότι κακοποίησε το παιδί του και κατηγορεί πως πίσω από τα σημάδια στο σώμα της μικρής κρύβεται η σύζυγός του και ο πατέρας της.

«Αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι η δική μου ”σταύρωση”, με ενδιαφέρει η δικαίωση του παιδιού. Με αυτό που κάνουν ατιμάζουν τα παιδί μου», ανέφερε ο κατηγορούμενος.

Μιλάει στο Live News για μια πλεκτάνη που όπως πιστεύει στήθηκε σε βάρος του, με στόχο όπως τονίζει να μην μπορεί να μεγαλώσει την κόρη του. «Ότι πλεκτάνη μου στήσανε, γιατί ήταν όλα ενέδρες και πλεκτάνες. Όλα πήγαιναν με βάση σχεδίου και στρατηγικής από αυτούς».

Πιστεύει ότι πλήρωσε και πληρώνει το γεγονός πως κάποτε προτίμησε να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Όταν η μικρή του κόρη μεταφέρθηκε τραυματισμένη σε νοσοκομείο.

«Τρεις φορές έχω και τις ημερομηνίες από τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Κατερίνης. Πολλάκις το πήρα χτυπημένο με μώλωπες και με εκδορές».

Όπως λέει ο δικηγόρος του κατηγορούμενου γιατρού, ο πελάτης του έχει ξεκινήσει απεργία πείνας στις φυλακές για την άδικη, όπως την χαρακτηρίζει προφυλάκισή του.xx