Σε θέση μάχης οι αγρότες – Που θα πραγματοποιηθούν μπλόκα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Οι αγρότες προχωρούν σε αποκλεισμούς εθνικών και επαρχιακών οδών σήμερα, μετά την πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια Λάρισα που αποφάσισαν να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Που θα πραγματοποιηθούν μπλόκα

Σήμερα (7/2), στις 17:00 το απόγευμα, οι αγρότες Πλατύκαμπου έχουν προγραμματίσει να κλείσουν την ΕΟ Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Στην Καρδίτσα οι αγρότες στις 17.00 προγραμματίζουν να κλείσουν τον αυτοκινητόδρομο Ε65.

Στη Μακεδονία υπάρχουν μπλόκα στα Μάλγαρα, στην Επανομή, στα Μουδανιά, στο Δερβένι, στα Κουφάλια, στα Γιαννιτσά και τις Σέρρες. Στη 1:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός στα Κουφάλια και στα Μάλγαρα.

Στις Σέρρες οι αγρότες αναμένεται να κλείσουν το τελωνείο Ευζώνων, ενώ ταυτόχρονα οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο του Πολύκαστρου θα κατευθυνθούν προς το τελωνείο του Προμαχώνα.

Στο μπλόκο Στεφανοβικείου Μαγνησίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17:00 αποκλεισμός της παλιάς Εθνικής οδού Βόλου-Λάρισας και «καλούνται όλοι οι συνάδελφοι να το ενισχύσουν».

Στην Κοζάνη θα αποφασιστεί το απόγευμα αν θα κλείσει το τελωνείο της Νίκης την Πέμπτη (8/2).

Πανλακωνική σύσκεψη στο μπλόκο του κόμβου Δαφνίου – Κροκεών, οργανώνουν οι αγροτικοί και οι κτηνοτροφικοί σύλλογοι της Λακωνίας, στις 6 το απόγευμα. Θα γίνει ενημέρωση για τη συζήτηση και τις αποφάσεις της πανελλαδικής σύσκεψης της Νίκαιας (Λάρισα), ενώ θα συζητηθούν οι νέες κινητοποιήσεις και οι μορφές αυτών.

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων ανακοίνωσε πως συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην Κρήτη, με μπλόκο στη θέση Μεγάλα Χωράφια της Εθνικής Οδού Χανίων-Ρεθύμνου. Οι αγρότες παραμένουν στο σημείο της κινητοποίησης, προχωρώντας σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Χανίων-Ρεθύμνης, κάθε μέρα στις 17:00 το απόγευμα.xx