Στην ορεινή Ραψάνη ο Σύλλογος Γυναικών “Μελίνα”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Μονοήμερη εκδρομή στην παραδοσιακή κοινότητα Ραψάνης απόλαυσαν μέλη και φίλες του Συλλόγου Γυναικών Ευυδρίου “Μελίνα” την Κυριακή.

Οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο παραδοσιακό χωριό μέσα από τα πέτρινα στρωμένα σοκάκια που “αγκαλιάζουν” την γνωστή πλατεία του χωριού.

Φυσικά, απόλαυσαν την δροσιά της πλατείας με τους τρεις τεράστιους πλάτανους και “ξεδίψασαν” με το τρεχούμενο νερό από τις παραδοσιακές βρύσες που βρίσκονται εκεί.

Παράλληλα, είχαν συνάντηση με θερμή υποδοχή από μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ραψάνης, με την Πρόεδρο κ. Κατερίνα Γιαννούκα να τους καλωσορίζει και την κ. Γεροβασίλη, γραμματέας του Συλλόγου, να τις ξεναγεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου.

Επισκέφθηκαν επίσης το Κειμελεαρχείο του Αγίου Αθανασίου και το Μουσείο Οίνου και Αμπέλου.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Ραψάνης όπου συναντήθηκαν και με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυργετού κ. Μαρία Ντάβα.

Τέλος, και μετά από φαγητό στην πλατεία της Ραψάνης, οι γυναίκες επισκέφθηκαν το Μοναστήρι του Αγίου Νικόδημου και στη συνέχεια απόλαυσαν καφέ στην παραλία του Πλαταμώνα.

Πρόκειται για άλλη μία καλοδιοργανωμένη εκδρομή που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλες τις εκδρομείς.xx