Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Δασολόφου ο Μητροπολίτης μας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ

Ανακοινώθηκαν από την  Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων τα εξής:

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Τιμόθεος,την Β΄ Κυριακή των Νηστειών (αγίου Γρηγορίου του Παλαμά) 31 Μαρτίου 2024, θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Όρθρου και θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Τ.Κ. Δασολόφου Φαρσάλων.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:30΄μ.μ., θα χοροστατήσει στην ακολουθία του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Ακολούθως, θα πραγματοποιήσει τησυνέχεια των ομιλιών του για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστήςμε γενικό θέμα: «Ημεροδρόμιο Μεγάλης Εβδομάδος». Οι τελευταίες έξι ημέρες της επιγείου ζωής του Κυρίου μας Ιησού Χριστού.
***
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, την Β΄ Κυριακή των Νηστειών (αγίου Γρηγορίου του Παλαμά) 31 Μαρτίου, θα προστεί της ακολουθίας του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης.

Το εσπέρας της αυτής ημέρας και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μουζακίου.
***
Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιάκωβος Σιακάρας, το εσπέρας της Β΄ Κυριακής των Νηστειών (αγίου Γρηγορίου του Παλαμά) 31 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Φαρσάλων.
***
Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Θωμάς Κάιας, Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς μας Μητροπόλεως, το εσπέρας της Β΄ Κυριακής των Νηστειών (αγίου Γρηγορίου του Παλαμά) 31 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Σοφάδων.
***
Ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Δημήτριος Θεοδωρόπουλος, το εσπέρας της Β΄ Κυριακής των Νηστειών (αγίου Γρηγορίου του Παλαμά) 31 Μαρτίου και ώρα 6:00΄μ.μ., θα προστεί της ακολουθίας του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού και θα ομιλήσει στον Ιερό ΝαόΑγίου Αθανασίου Ρουμ Παλαμά.
***
Την Β΄ Κυριακή των Νηστειών (αγίου Γρηγορίου του Παλαμά) 31 Μαρτίου,στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσηςθα τελεσθείη ακολουθία του Όρθρου και η Θεία Λειτουργία.xx